Yeni Ne Var ?

9 Kasım 2012 Cuma

Guerlain Rouge Automatique Coque D'or


 
Görsel vibrantbeautyblog.blogpot.com 'dan alınmıştır.*
 Bu sevimli minik ruj sample bir ürün.Ama ben o kadar sevdim ki bahsetmek istedim.
Bu ruj bana Guerlain alışverişimde verilmişti.Minik çantasıyla beni çocuk gibi sevindirdi :D Aldıklarımdan çok böyle minik hediyeler beni daha fazla sevindiriyor olabilir :D





Ruj Guerlain'in Automatique serisinden.Seride ambalajlar çok şık her zaman olduğu gibi.Bu minik olduğu için bunda yok tabi ki.

120 numaralı Coque D'or rengi.
Görsel temptalia.com 'dan alınmıştır.*
























Guerlain rujları gerçekten güzel üretiyor.Dudaklarınızda varlığını hissetmiyor rujlar.Bendeki ruj sheer / transparan yapıda.Dudağınızın rengini örtmüyor ama kendi rengini de gayet güzel veriyor.Minik ışıltılara sahip.Dudaklarınızı nemlendiriyor.Yapısı ıslak ve çok ince sürümü olduğundan kalıcılığı çok da mükemmel değil ama 5 üzerinden 4 veririm.
Rujun kırmızı rengi sizi korkutmasın dudakta patlak durmuyor.Kırmızı ruj sürmeye çekinenler çok rahat sürebilir.Bu seriden bir ruj wishlistime eklenmiş durumda :)

Ürünün tam boyu 94 lira.

*Yaşanan veri kaybından dolayı görseller belirtilen internet sitelerinden alınmıştır.

5 yorum:

  1. Turuncuya kayiyor hos bir mercan rengi , begendim!!! Surdugunde hani kirmizi rujlar catlka gibi kenarlara kayar, oyle birsey yapiyor mu?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rengi dudakta kıpkırmızı durmuyor,sarı tonlu galiba.Yok bu çizgilere dolabilecek bir ruj değil çok ince kaplıyor dudağı.Zaten rujdan çok nemlendirici hissi veriyor. :)

      Sil
  2. Ayyy çok hoşmuş. Genelde böyle hediyeler vermezler, sen nereden almıştın bu ruju?

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...