Yeni Ne Var ?

30 Kasım 2012 Cuma

Gardınızı Alın

Soğuk Havada iliklerinize kadar üşüdüğünüz bir günün sonunda tek istediğiniz sıcacık bir banyo olabilir.İçinizi ısıtacak sıcak bir çay, ayaklarını ısıtacak bir sıcak su torbasıyla battaniyenin altına girme hayalini bir kenara bırakın.Çünkü bu ısınma yöntemleri cildiniz için pek de faydalı değil.

Kış aylarında cildi etkileyen en önemli faktörlerin başında soğuk ve kuru havalar,klimalar,kalın,yünlü sentetik giysiler geliyor.Vücudumuz soğuyan havaya karşı koymak için belli tedbirler alıyor.Vücut ısısının korunması için kan dolaşımı azalıyor,ter ve yağ bezlerimiz daha yavaş çalışıyor.Ancak kan dolaşımı yavaşladığında, cildin gereksinim duyduğu antioksidanları ve besleyici maddeleri alması da zorlaşıyor.Lipid bariyeri olarak bilinen,nemin tutulduğu yağ asitlerinden oluşan koruyucu tabaka inceliyor.Bütün bunlar cildi,kendini dış etkenlere karşı koruyamaz hale getiriyor.Çatlamalar, pul pul dökülmeler ve en uç noktada ise kaşıntı,kızarıklık ve batma hissi gibi kötü sonuçlar ortaya çıkabiliyor.Bu kötü tabloya karşı,cildinizi hem içten hem dışarıdan destekleyerek savunmaya geçebilirsiniz

27 Kasım 2012 Salı

İndirim var - Inglot

Sizlere indirim müjdesi vermekten mutluluk duyarım :D Inglot benim çok severek kullandığım bir marka böyle bir indirime de kolay kolay girmez kaçırmayın derim.Bazı ürünlerin yorumlarını blogda bulabilirsiniz :)

EDİT : İndirim süresini öğrenememekle birlikte 3 ve üzeri ürün alışverişinde (4-5 de olabiliyor) %50 indirim var ve fırçalar dahil !

25 Kasım 2012 Pazar

Parfümün Dayanılmaz Cazibesi,Tarihi ve Kış için Parfüm Önerileri


Günümüzde parfüm herkes tarafından kullanılan,sürekli yenilenen notlarıyla kendisine ilgimizi hep taze tutan bir kozmetik ürünü.Markalar birbiri ardına yeni kokular üretirken aralarında seçim yapmakta zorlandığımız parfümün köklü bir geçmişi var.

23 Kasım 2012 Cuma

Çekiliş Var :)

                 Sevgili  Komodat cömert bir yılbaşı hediyesi veriyor :) Çekiliş için buraya buyrun :)

22 Kasım 2012 Perşembe

Estee Lauder Illuminating Perfecting Primer



 Baz kullanımının makyaj üzerinde gözle görülür bir etkisi olduğunu artık herkes biliyordur sanırım.Estee Lauder da ten makyajı konusunda oldukça başarılı markalardan biri. Asında Chanel baz almak için gitmiştim fakat aradığım bazı bulamayınca Estee Lauder baza şans vermek istedim.

17 Kasım 2012 Cumartesi

Holiday makyajı video-1

Güzel bir makyaj videosu buldum sizinle de paylaşmak istedim.Hatun kolay ve şık, holiday konseptli bir makyaj yapıyor.Konuşmuyor eli çalışıyor :) en çok sevdiğim video türü :) Göz şeklimiz benzemese de buna benzer bişey denemek istiyorum bende :)

İyi seyirler :) :)

Rareblossom Facial Peeling

Bu yazıyı daha önceden yazacaktım erteledim biraz ve kötü bir mail aldım.Keşke bu yazıya bu şekilde başlamasaydım ama ne yazık ki Rareblossom ürünleri artık satıştan kalkıyormuş.30 Kasımdan itibaren ürünlerine ulaşamayacağız.Bu tarihe kadar Boynerler ve Rareblossom internet sitesinden %60 indirimle ürünleri satın alabilirsiniz.

Abba Pure Performance Hair Care

Abba Saç bakım ürünlerini gönderen Ajanda pr'a teşekkür ederim.En kısa zamanda deneyimlerimi sizinle paylaşacağım :)










Basın Bülteni
Kışın Alarm Veren Saçların Çözümü abba Nem Serisi
Abba nem serisi bakım seti, saçlarınızın doğal nemini geri kazandırıyor

Türkiye’de saç bakımı alanında sağlıklı güzelliğin yeni ismi olan abba, nem serisi ürünleriyle olumsuz kış şartlarında saçlardaki güvenli bakımın iddialı markalarından biri olmaya hazırlanıyor.
Nem şampuanı, nem saç bakım kremi ve nem serisi yoğun bakım serumundan oluşan abba nem serisi kış bakım seti,  kış mevsiminin zorlu şartlarında saç ve saç derisine ihtiyacı olan nemi yeniden kazandırıyor. İçerdiği yabani nane, yuca ve sardunya özlerinin antioksidan botanik özlerle birleşimi sayesinde kalın telli ve kuru saçlar için tasarlanan abba nem serisi, sert, yıpranmış ve kurumuş saçlara doğal nemini yeniden kazandırıyor. Tri moleküler protein kompleksinin içerdiği keratin, buğday proteini ve soya proteini, yıpranmış saç tellerini, yeniden yapılandırıp kolayca onarırken mevsimden kaynaklanan olumsuz etkilere karşı saç ve saç derisini koruyor.

Nem Serisi Şampuanı (250 ml) – 54 TL
Nem Serisi Saç Bakım Kremi (200 ml) – 64 TL
Nem Serisi Yoğun Bakım Serumu (15 ml*4 Applications) – 89 TL

Kışın Zorlu Hava Şartlarında Sönen Saçlar, abba Hacim Serisi ile Canlanıyor
Formülünde bilim ve doğayı buluşturan, saç bakımı alanında sağlıklı güzelliğin yeni ismi abba, hacim serisi ürünleriyle olumsuz kış mevsiminde saçlarınıza kaybettiği hacmi geri kazandırıyor.
abba Hacim Serisi Kış Bakım Seti; hacim şampuanı, hacim saç bakım kremi ve hacim serisi yoğun bakım serumundan oluşuyor. İnce telli saçlar için tasarlanan abba hacim serisi, ince ve sönük saçlarda doğal görünüm ve mükemmel sonuç sağlıyor. Kolay şekil almayan ve çabuk yıpranan ince telli saçları besleyen ve hacim kazandıran abba hacim serisi; içerdiği nötr kına, greyfurt, buğday proteini ve deniz yosunu gibi maddeler sayesinde saçı olgunlaştırıyor.

Hacim Serisi Şampuanı (250 ml) – 54 TL
Hacim Serisi Saç Bakım Kremi (200 ml) – 64 TL
Hacim Serisi Yoğun Bakım Serumu (15ml*4 Applications) – 89 TL






15 Kasım 2012 Perşembe

Too Faced Shadow Insurance

 Too Faced bazın ününü duymayan yoktur herhalde.En az Urban Decay kadar övülen ve sevilen bu far bazı gerçekten başarılı bir ürün.Makyajda baz kullanımı çok şeyi değiştiriyor.Gerek ten gerekse göz makyajında baz kullanmak kalıcılığı artırıyor ve daha profesyonel bir görünüm çıkarıyor.Özellikle farın çizgilenmesinden ve dağılmasından şikayetçiyseniz baz kullanımı sizin için daha da önem taşıyor.

9 Kasım 2012 Cuma

Fuarda buluştuk biz :)

Yine yazımı geciktirdim ama yazmamak da olmaz biraz geç de olsa bahsetmek istiyorum :)

Biz Güzellik Fuarı'ını da fırsat bilip yine buluştuk :)Fuar çok ilgi çekici olmasa da birlikte güzel vakit geçirdik gezdik,Armada'ya da uğradık :)

Guerlain Rouge Automatique Coque D'or


 
Görsel vibrantbeautyblog.blogpot.com 'dan alınmıştır.*
 Bu sevimli minik ruj sample bir ürün.Ama ben o kadar sevdim ki bahsetmek istedim.
Bu ruj bana Guerlain alışverişimde verilmişti.Minik çantasıyla beni çocuk gibi sevindirdi :D Aldıklarımdan çok böyle minik hediyeler beni daha fazla sevindiriyor olabilir :D

The Body Shop Facial Radiance Powder mix

The Body Shop vitamin C serisini seviyorum.Bu da indirimde yakalayınca aldıklarımdan :)
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...