Yeni Ne Var ?

13 Ocak 2013 Pazar

Benefit High Brow Glow


Benefit kaş ürünlerinden biri de High Brow Glow kalem.Bu kalemin iddiası kaşlarınızı kalkık göstermek ve vurgulamak.










Kalem oldukça yumuşak ve pigmentli.Bastırmadan sürmek gerekiyor.Ucunu uzun süre açmadan kullanabiliyorsunuz.Mutlaka dağıtmak gerekli yoksa çok sadefli duruyor.








 
Dağıtılmamış hali böyle görünüyor.Lakin benim gibi her gün full makyaj yapıyorsanız çok da elzem bir ürün değil.Çünkü ben her zaman kaş altına aydınlatıcı bir far sürerim.Bu bazen beyaz,pembe,sarı tonlu oluyor.Hatta mat da oluyor.Bu ürünse pembe ve parlak.Başka tonu yok sanırım.Aynı etkiyi baz kullanıp far sürerek de sağlayabilirsiniz.Ancak pratik ve az makyaj sevenler için kullanışlı olabilir.

Dağıtılmış hali böyle oluyor.Aydınlık verdiği için biraz kalkık gösteriyor kaşı. İçeriği ;
TITANIUM DIOXIDE (CI77891), RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL, ETHYLHEXYL PALMITATE, EUPHORBIA CERIFERA (CANDELILLA) WAX, NYLON-12, OCTYLDODECANOL, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, COPERNICIA CERIFERA (CARNAUBA) WAX, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, TALC, CETYL ALCOHOL, BEESWAX (CERA ALBA), CALCIUM SULFATE (CI77231), MONTMORILLONITE, TOCOPHEROL, IRON OXIDES (CI77492), IRON OXIDES (CI77491), CARMINE (CI75470), IRON OXIDES (CI77499), ASCORBYL PALMITATE, WHEAT GERM GLYCERIDES.

Talc var üründe bilmiyorum bi pudra değil küçük bi alana sürüyoruz bi zararı var mıdır yok mudur.
Yandaki fotoğrafta soldan sağa ;
The Balm Nude paletten stand offish , benefit high brow glow, Too faced natural eyes paletten silky tedy var.Benzer renkteler.Benefit biraz daha parlak sadece.
Bunu annem almış fiyatını bilmiyorum faturayı bulamadım Benefit söylemedi sağolsun sephora'dan öğrenebilirmişim iyi ki söylediler.Fiyatı bilen varsa söylerse çok sevinirim.
2.85gr

8 yorum:

  1. gördüm attıkları twiti :) sephoradan bi şeyler almadın mı? :) ankamalle kadar gitmeye değer mi sence?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle aman aman bişey yoktu ben üç tırnak stickerı bir de makyaj kutusu aldım.Sephora ürünleri vardı indirimde.Benefit hervana allık fondoten ve sarı renkte bi seti %30 indirimdeydi.Herborist maske %30 inmişti onu kesinlikle tavsiye ederim :) Bir de sephora mineral pudraya bayılıyorum :) onun dışında pek de güzel bişey yoktu.

      Sil
  2. onu maskeden deneme boyu vermişlerdi bana daha önce,güzeldi,onu düşünebilirim :)
    çookk teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. benefit'in cevap vermemesi cok garip olmus, swatchlar harika gorunuyor ama :))

    YanıtlaSil
  4. Ben de dün baktım bu ürüne. Yanlış hatırlamıyorsam 60 küsür liraydı ve % 30 indirimdeydi diye hatırlıyorum. Ama çok elzem bir ürün olmadığı için almadım. Aynı görevi gören bir sürü şey var elimde..sevgiler:)

    YanıtlaSil
  5. 60 tl civarı hatırlıyorum bunu kız bana da gösterdi ama bende nars goddess var diye almadım

    YanıtlaSil
  6. benefit ürünleriyle yeni tanıştım.Çok beğendim. Bloğumda da paylaşacağım. deneyimli blogger olrak taze bloğuma da değerlendirme ve desteğiniz için beklerim. www.cosmodemo.blogspot.com

    YanıtlaSil
  7. Harika bir ürün! Çevremdeki herkese oneriyorum. Cok fresh bir görüntüsü var.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...