Yeni Ne Var ?

29 Nisan 2013 Pazartesi

DIORSKIN NUDE BB Creme






Dior Nude bb kremi bu bahar koleksiyonda satışa çıkardı.Dior bu ürünle 5 özelliği aynı anda sunuyor.
Cilde pembe sağlıklı bir görünüm kazandırıyor.Cilt tonunu eşitliyor.Çiçek öz suları ve yeşil çayla cilde anti oksidan bir bakım sağlıyor.Nemlendiriyor.Yatıştırıyor.Spf 10 ile cildi güneşten koruyor.




Ürünün 4 renk seçeneği var.01 pembe alt tonlu açık tenliler için 02 açık ve orta buğday 03 esmer 04 daha koyu tenliler için.Bende ki 02 numaralı.Tamamen yedirdiğimde boynum sanki daha açık kalıyor gibi ama sonra renk oturuyor.


Gerçekten nude\çıplak görünümü veriyor.Cilt tonumu eşitliyor.Ama çok kızarıklık olduğunda kapatıcı sürüyorum sonra üzerine geçiyorum.Tam parlak yada mat değil natural bir duruşu var.Cildim hemen emiyor , yapısı çok ince.O kadar hızlı emiyor ki 3 pompa veya fazla kullanabiliyorum.Çabuk bitecek gibi geliyor.Her ne kadar nemlendirse de kuru ciltler altına mutlaka nemlendirici kullanmalılar.Karma ciltler de günde bir iki hafif pudrayla rahat kullanabilirler diye düşünüyorum.



Ürün içeriği bu şekilde.Nemlendirici,sakinleştirici ve yumuşatıcı içeriğe sahip.


Ürün 30 ml 108TL Dior ürünlerine kozmetik mağazalarından rahatlıkla ulaşabilirsiniz.Güvenilir sitelerden online olarak biraz daha ucuza bulmanız mümkün.

7 yorum:

  1. BB kremlerin babası bu heralde..:)) gidip bir denemek istiyorum bunu ama dayanamayıp alırım diye de korkuyorum bir yandan da..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok canım ya en iyi bb bu değil bence.Babası diye bişey varsa o Laura Mercier olabilir :D Guerlain de yaz koleksiyonunda çıkardı buraya gelirse asıl onu istiyorum o bundan daha iyi olur diye bekliyorum :)

      Sil
  2. Merhaba,
    Bende bu ürünü almak istiyorum, çok merak ediyorum. Ancak rengi uyar mı uymaz mı bilemiyorum.
    Sizce 002 fair rengi, nc20 olan birine uygun olur mu?
    Teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. Bu bb kremi almak konusunda çok kararsızım. Fiyatı da pahalı ve daha uygun fiyata güzel fondötenler biliyorum.Sen ne düşünüyorsun?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şuan ki fiyatı daha pahalı yılbaşı indiriminde falan denk getirip biraz daha ucuza alabilirsin.Güzel hafif bi ürün cildin de fazla kusur yoksa önerebilirim, daha uygun fiyatlı ürünler varsa aklında onlardan denemeye başla :) illa bb arıyorsan bundan farklı yapıdalar ama missha ya da shangpree deneyebilirsin :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...