Yeni Ne Var ?

1 Nisan 2013 Pazartesi

Guerlain Rouge Automatique Shine 601 Romance

Guerlain Spring 2013 koleksiyonunda 4 ruj çıkardı.Ürünler güzide memleketime hala tam olarak gelemese de bir ruj alabildim.Koleksiyondaki bütün rujlar çok güzel gerçekten seçmekte zorlanıyor insan.En koyu pembenin testerı olmadığı için onu alamadım bende sadece açık pembeyi aldım.Aslında çok rujum var sanıyordum meğer böyle bir renge ihtiyacım varmış.



Guerlain rujları sevmemin tek nedeni tabi ki renkleri değil.Rujları her zaman dudağı yumuşak tutuyor,yapıları çok hafif hiç rahatsız etmiyor ve kalıcılıkları çok iyi.Kalcılık kalitesiz rujlarda ve sahte ürünler de yüksek miktarda kurşunla sağlanıyor.Bu rujları sürmekten ziyade neredeyse yiyoruz bu yüzden dikkat etmek gerekiyor.Yani kalıcı ruj her zaman iyi ruj olmayabiliyor.İçerik konusunda guerlain ve diğer ünlü markalara biraz daha çok güvenebiliyorum.



  Shine serisi rujlar biraz daha şeffaf -sheer yapılılar.Tamamen örtücülük yok fakat rengini gayet iyi veriyor.Ambalaj bütün guerlain ürünlerinde olduğu gibi özgün,şık ve pratik.Ürünü tek elle açıp rujunuzu tazeleyebilirsiniz.
Ankara'da Tunalı Sephora'dan aldım diğer şubelerde koleksiyonun rujları ve pudraları hala yoktu en son gittiğimde.  Ürün 3,5 gr ve 99 TL  Fiyat biraz fazla görünse de Guerlain'e verdiğim paraya diğer markaların yanında acımıyorum diyebilirim :)


4 yorum:

  1. Guerlain'in harika kapları yüzünden ne alırsam alayım paraya acımayacakmış gibi geliyor insana :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Guerlain ambalaj konusunda fazla özenli bizim için pek iyi değil bu :D

      Sil
  2. Kabi cok güzelmis, biraz sanki bana Tom Ford rujlarinida andirdi, sanirim böyle dört köse oldugu icin : ) Güle güle kullan!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Tom Ford'un maskülen bi şıklığı var guerlain biraz daha kokoş sanırım :D :D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...