Yeni Ne Var ?

19 Temmuz 2013 Cuma

Missha Perfect Cover BB Cream 23




Blogumda ilk defa konuk yazar ağırlıyorum ^^ Benim bir kaç kez baz olarak kullanıp beğendiğim Missha bb kremi bir de Deniz'den okuyun :)))




 Merhaba, ablam dışında misafir yazı katkısında bulunduğum ikinci blog burası oldu bu akşam. Ben Elif Deniz İzmirli, Yağmur'un okul arkadaşı, alışveriş firenleyicisi, fikir danışmacısıyım ki aynı zamanda kendisi de benim kozmetik sponsorumdur :)

Bu yazı Missha Perfect Cover B.B Cream no.23ü tanıtmak hatta sizi de ona aşık etmek içindir. Kendisine Yağmur sayesinde ulaştım, onun blogger buluşması hediyesiydi, rengi kendisine koyu geldiği için bana verdi, işte bu yüzden sponsorumdur :D Bir bb kremden beklentim yüzümdeki renk tonunu eşitlesin, gün içinde bana maske hissi vermesin, akmasın, bulaşmasın ve çizgilerime dolmasındır. Evet, bu ürün hepsini sağladı. Yüzünde akne, sivilce, siyah nokta, çok derin izler olan biri olmamam sebebiyle kapatıcılığını çok da kıyaslayamayacağım kusura bakmayın :) ama yüze oturuşu iyi, renk cilde çabuk uyum sağlayabiliyor, sürümü kolay, mat bir bitirişi var üzerine pudra geçmenize gerek kalmıyor ama ben alışkanlık olarak kullanıyorum, yaz günü her yerim terlerken yüzüm hiç terlemiyor, gün içinde hiçbir rahatsızlık hissettirmiyor, çizgilere dolmuyor, az ürün tüm yüzünüze yetiyor, çok doğal gözüküyor ve bazsız sadece üste tek kat pudrayla bu mevsimde bende 12 saat durdu çok ufak bozulmalarla. Spf42 özelliğine sahip. Ürün 20 ml 30 lira .Lilakutu ve Missha online shop'tan Missha ürünlerini satın alabilirsiniz. Kesinlikle bu fiyatı sonuna kadar hak ediyor, bittiğinde alır mıyım evet :)






10 yorum:

  1. missha bb cremler benim de vazgeçilmezim oldu.. ben 27 numarasını kullanıyorum ve bu çok sıcak günlerde de cho bo yang bb kremini..inanılmaz güzel eşitliyor cilt tonunu..ve evet bi alışkanlık olarak ben de pudra kullanıyorum..gerek var mı?? KESİNLİKLE HAYIR !!! bu arada ben de bloguma beklerim ;)
    http://mrlgrck74.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Bende daha once 3 bb krem deneyımledım ancak en memnun kaldıgım garnıer oldu .Mishayıda denk getırırsem denemek istiyorum bkalım .Güzel günlerde kullanın .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Garnier herkeste başka bir etki bırakmış kimi çok memnun kimi tiksinmiş :D

      Sil
    2. çok teşekkür ederim..tavsiye ederim ;)

      Sil
  3. Missha'yı denemeyen bir ben kaldım sanırım =) Deniz'in emeğine sağlık çok güzel bir yazı olmuş canım =)

    YanıtlaSil
  4. dior nude bb krem mi missha mi ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İkisi çok farklılar.Dior pembemsi missha küllü bi renge sahip.Dior akışkan missha daha kıvamlı.Elimle süreyim pudraya gerek olmasın dersen missha alabilirsin.Dior fazla kapatıcı değil cilt tonunu eşitleyip canlı bir görünüm veriyor, missha biraz daha donuk heykel gibi duruyor.

      Sil
  5. Rengini maybelline, garnier bb kremle veya bal shelter ile karşılaştırabilir misin eğer varsa? ben de alacağım kararsız kaldım :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balm light rengi missha 23den açık.Yani bana balm light oluyor ama missha 23 koyu geliyor 21 almam gerekiyor.Maybelline hiç denemedim maalesef :/

      Sil
  6. Işıltısız, doğal görünümlü bir ürün tabi ki kullanabilir erkekler de :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...