Yeni Ne Var ?

2 Ağustos 2013 Cuma

Kryolan Makyaj Dersi

Kryolan Ankara'da çok güzel bir makyaj dersi verdi.Etkinliğin üzerinden zaman geçti fakat ancak yazabiliyorum.Bize dersi Kryolan ürün müdürü ve makyaj sanatçısı olan Tuğçe (Dilaverler) hanım verdi.Tuğçe hanım 20 yıldır Kryolan ile çalışıyormuş yani ürünler hakkında oldukça bilgili.


Bize Kryolan'ın gerçek anlamda profesyonel ve Ecarf sertifikası sahibi olan tek marka olduğunu anlattı.Marka bünyesinde 16 bin çeşit ürün barındırıyor yani hayal gücünüzün uzandığı yere kadar giden bir ürün listeleri var.Öyle ki içinde film setlerinde kullanılan plastik makyaj malzemeleri,kan kapsülleri,göz için sarılık damlaları bile var.Ve hayvanlar üzerinde test yapılmıyor.
Bu kadar profesyonel bir marka olması gündelik makyajınızı yapamazsınız anlamına gelmiyor elbette.Her türlü cilt kusurunuzu kapatabilen ürünler,erkek makyajında kullanılabilen hd fondöten mevcut.200'den fazla renk seçeneğiyle renginizi bulamamanız mümkün değil :)


Gelelim makyaj uygulamasına :) Modelimiz mamontenka yani Eda :) Böyle modele ne yapsan yakışır zaten :D Nazar değmesin pek tatlı ^^


Tuğçe hanım Eda'nın saçlarını topladı,cildini temizledi makyaja hazırladı.Fondöteni baz makyaj olarak nitelendiriyor Tuğçe hanım. Fondötenin kalıcılığı ve pürüzsüzlüğü için de baz kullanımının önemini vurguluyor.Perfect mat yağlı ciltler için tercih edilen ve yağı tolere eden bir baz, Hd micro primer ise silikon yapılı ve pürüzsüzlük sağlıyor.


Tuğçe hanım Eda'nın cildine kolajen repair ürünü uyguluyor ve yüzüne sıcak ve soğuk suya batırılmış iki ayrı mendil ile kompres yapıyor.



Eda'nın az olan cilt kusurları da kaparıcılar yardımı ile siliniyor.Kapatıcı ipuçları ise şöyle ;
Göz altını nötrleyip aydınlatmak için turuncu +bej
Çiller için sarı bej+ gül kurusu
Kırmızılıkları yok edip rengi eşitlemek için yeşil baz (bölgesel)
Yaşlı ciltlerdeki kahverengi lekeler için leylak rengi
Yorgun yüzü canlandırmak ve flash etki yaratmak için ise mavi baz tüm yüze uygulanmalı.






Eda'ya vitacolor serisinden bir fondöten ile farklı bir fondoteni karıştırılıp uygulanıyor.Kaş altı ,kaş üstü,dudak çevresi açık tenk bir pudra ile aydınlatılıp tüm yüze transparan pudra uygulanıyor.
Kaşlar doğal bir farla belirginleştiriliyor.Gözlere turuncu ve yeşil far sürülüyor.Kryolan göz kalemi ise daha belirgin ve yumuşak bir uygulama için çakmakla bir saniye ısıtılıyor.Kirpiklere maskara ve tekli kirpik kullanıldıktan sonra allık ve lipgloss ile makyaj tamamlanıyor.





Tuğçe hanım verdiği bilgiler ile bizi çok sevindirdi ,Eda'nın güzelliğine güzellik kattı ve yüz şeklimize göre tüyolar verdi.Gözler arası mesafe bir gözden küçükse yakın büyükse uzakmış gözlerimiz birbirine.Benim ki yakınmış :( Eyelinerı yarım çekmem gerektiğini söyledi.


Tabi ki mağazayı da gezdik :)) Çok güzel şeyler öğrendik , eğlendik. Kryolan ekibine , etkinliğe vesile olan Kübra'ya ve bize tüm enerjisiyle makyaj tüyoları anlatan Tuğçe hanıma çok teşekkürler :)





4 yorum:

  1. Yazıyı okurken elimle göz aralığımı ölçerken buldum kendimi =) Kryolan'ın kalitesi zaten tartışılmaz. Sizin için de çok güzel bir buluşma olmuş canım =)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kaşlarıma da kalın dedi Tuğçe hanım :( bi beğendiğim doğal yerim kaşımdı ama :/

      Sil
  2. Hangisi sensin?Sağdan ikinci mi çok merak ettim:)

    YanıtlaSil
  3. Orada ben yokum şimdi koydum Melike'yle benim fotoğrafımı :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...