Yeni Ne Var ?

11 Mart 2015 Çarşamba

Armani Lumious Silk Foundation




Fondöten sürmek artık makyajlı görünmek anlamını taşımıyor. En doğal, en pürüzsüz görüntüyü sağlayabilmek için markalar birbiriyle yarışıyor desek yanlış olmaz. Bazıları ise diğerlerinden çok daha karakteristik görünüm kazandırıyor. High-end markaların neredeyse tamamının güzel ürünleri olduğunu kabul etmek gerekir, ama Armani'nin duruşu başka diyebilirim.

Lumious Silk cilt üzerinde ikinci bir ten halini alıyor, bütünleşiyor. Kadife gibi aynı zamanda da kuru olmayan bir bitirişi var. Pudra tercih meselesi çünkü zaten ıslak durmuyor. Kırışıklıklara dolmuyor, su bazlı, orta kapatıcılıkta.
Kesinlikle tene karakteristik bir görünüm veriyor. Porselen kadar düzgün fakat ten kadar da doğal duruyor. Tene çabuk oturuyor bu yüzden oyalanmadan uygulamak gerekiyor.




 NC 20 rengime en yakın 4 numara oldu. Geniş bir renk skalası var teninize uygununu bulma ihtimaliniz oldukça yüksek. 4 numara biraz sarıya çalıyor yine de Mac NC tonları kadar da değil. Renk de ürünün cilde oturmasıyla doğallaşıyor. Fakat kadife görünüm kazanmak isterken bakımsız görünmemek için cildin temizlenmiş, ölü derilerden arındırılmış olması önemli. Kalıcılığı hakkında çok şey demeye gerek yok sabahtan akşama kadar dayanabiliyor.
Elimdeki pudralar bittiğinde de silk serisinin sıkıştırılmış pudrasını almayı düşünüyorum. Ten makyajında Guerlain ve Armani bana başka marka aratmayacak gibi :)





Ürün 30 ml olmakla birlikte Ankara'da Ankamall Sevil'den ve internet sitelerinden online alabilirsiniz.Son zamla birlikte 160 Lira olmuş. İmkan varsa yurtdışından almak daha karlı olacaktır zira daha ne kadar zam yapacaklarını kestiremiyorum !





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...