Yeni Ne Var ?

30 Temmuz 2015 Perşembe

Giorgio Armani Corrector No.2



Makyajın kilit noktası eşitlenmiş bir cilt tonu, eşit cilt tonunun anahtarı ise doğru correcttoru seçmek. İngilizce'de düzeltici, giderici anlamına gelen corrector, ilk bakışta gereksiz bir ayrıntı gibi görünebilir. Beklenmedik bir anda yüzünüze misafir olan kırmızı akneyi kapatmada kapatıcınız yetersiz geldiyse, uykusuz geçen bir gecenin sabahı mor göz altlarına günaydın dediyseniz, bu küçük kahramanlara ihtiyacınız var demektir. Kozmetikçilerde mavi, turuncu, yeşil renklerde karşımıza çıkan bu kapatıcı ürünler kusursuz bir cilt vaad ediyor.

Göz altı morluklarını nötrleyen turuncu tonlu correctorlar benim gibi koyu göz altlarına sahip olanların bir numaralı makyaj malzemesi. Tabi bu ürünlerin de üzerine ten renginize uygun bir kapatıcıyı ince bir kat geçip, turuncu rengi örtmek gerekiyor. İşte bu yüzden de çizgilere dolmayan, ağırlık yapmayan ürünü seçebilmek önem teşkil ediyor.

Daha önce Bobbi Brown Corrector'u kullanıp orta karar memnun kaldıysam da hakkındaki övgülere dayanamayıp Armani'ye bir şans verdim. Kozmetik ürünlerini çok başarılı bulduğum Armani yine beni yanıltmadı. Bobbi Brown'a kıyasla daha memnun kaldım.


Ürün likit ve ince yapılı olduğu için çok daha hafif bir tercih oldu. Üzerine krem kapatıcı kullanırsam bozulur mu endişemi de yersiz çıkardı. Morlukları çok küçük bir miktarı eşitliyor. Üzerine kapatıcı uyguladığımda Bobbi'den daha az ( neredeyse hiç! ) çizgileniyor. Çok sevmiş olsam da bir eksisi var. Ürün aplikatörün dibine yani kapağın içine birikiyor, oradan tüpün ağzına bulaşıyor hem sevimsiz bir görüntü ortaya çıkıyor hem de bir miktar ürünün ziyan olmasına sebep oluyor. Yine de az kullanıldığında iyi sonuç verdiği, çabuk bitmediği için kullanılmaya değer bir düzeltici. Ürün 4 ml,  her gün kullanımda yaklaşık bir yıl yetecektir. Giorgio Armani Corrector Sevil Mağazalarında 115 Lira.




1 yorum:

  1. merhaba cok güzel bi bloğunuz var takipdeyim bende beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...