Yeni Ne Var ?

11 Ekim 2012 Perşembe

MAC opulash optimum black mascara


Maskarada dolgunluk ve belirginlik sevenlere hitap eden bir maskara Mac opulash optimum black.
















 Mac'in en sevdiğim maskaraları arasında kendisi.Rengini yoğun siyah diye tanımlamam gerekirse mac maskaralara göre daha siyah diyebilirim.Yine de güzel bir siyahlığı var.Bütün gün hiç solmadan kalıyor.









Kirpikleri uzatıyor,ayırıyor ve dolgunlaştırıyor.Uzatma ve ayırma yönünden gördüğüm en iyi maskara değil fakat güzel bir dolgunlaştırma etkisi var.Kıvırıcı etkisini göremedim sadece kaldırmaya yetti.Benim kirpiklerimin çok çok inatçı olduğunu da eklemek isterim.Fırçası Mac False Lash Maskaranın  büyük haline benziyor.
 






Fırçasını hem sevdim hemde biraz kullanışsız buldum.Aslında bu şekilde dolgun fırçaları severim ama bu fırça çok büyük geldi.Ben bile büyük gözlerim olduğu halde ekstra bir çaba sarf ettim bulaştırmamak için.Küçük göz yapısına sahip olanlar daha fazla zorlanabilir.Küçük kirpiklere ulaşmakta da biraz uğraştıran bir fırça.






Her zaman ki gibi bu maskara da permasız kirpiklerime yaramıyor.O konuda kirpiklerimi dize getiren tek maskara Inglot volume&waterproof.Ama dolgunlaştırıcı etkisi ve koyu rengi için kullanılası bir maskara.

Ürün 11 gr fiyatını hatırlayamıyorum hele Mac'in devamlı zamlarından sonra.Artık 50 TL civarı olduğunu tahmin ediyorum.

3 yorum:

  1. çok siyah maskaraların temizlenmesi biraz zor oluyor-lancome hypnose drama maybelline black drama-gibi bunun nasıl?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maybelline black drama kadar mürekkep gibi bi boyası yok bunun.Suya dayanıklı olmayan sephora temizleyici çıkarıyor.Ama mesela Benefit They're real normal temizleyiciyle çok uğraştırıyor beni bu o kadar bile değil

      Sil
  2. mac maskara hiç denemedim merak ediyorum aslında bu denemek için iyi bir ilk olabilir :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...