Yeni Ne Var ?

6 Ekim 2012 Cumartesi

Too Faced Glamour To Go 2


Renkli ve eğlenceli kozmetiklerin yaratıcısı Too Faced'ın minik ama bi o kadar kullanışlı Glomour to go 2 paleti yazmamışım meğer :)


Too Faced Glomour To Go2 satışa çıkalı baya oldu hatta ben alalı da neredeyse bir yıl olacak.Henüz bitirmedim ama yeni çıkan holiday koleksiyonunda da bir pocket palet var onu da kesinlikle alırım :) Çok seviyorum bu minik paleti :)
Palet iki kısımdan oluşuyor.İlk katta far alt katta ise allık ve glosslar.Tabii ki de aynası mevcut :)
Palet bir sigara paketinden küçük.Bu yüzden taşıması çok kolay.
Palette 8 renk far bulunuyor.Farlar her zaman ki Too Faced kalitesinde.Ne bekliyordun ki demeyin bazı markalar iş palete gelince çok fena bozuyor kaliteyi.Sephora paletler buna güzel bir örnek.Hatta Estee Lauder'ın holiday zamanı çıkardığı bonus makyaj kitleri ve paletler Estee kalitesinden çok uzaktaydılar.







Farlar yumuşak,pigmentli ve kalıcı.Tabi ki baz kullanımıyla size daha uzun eşlik edebilirler.Farlar birbiriyle uyumlu ve kullanışlı renklerde.Açık renkleri kaş kemiğine uygulayabilirsiniz.Yeşil,mavi ve kahveyi göz kapağınızda kullanıp.koyu kahvelerle gölge verebilirsiniz.

Bu minik palet benim için acil durum kitim diyebilirim.Makyajımı evden çıkmadan yapamadıysam ya da makyaj yapmam gerekirse diye makyajsız günlerimde çantama attığım paletim.









Paletteki allık da en az farlar kadar kullanışlı.Renkler herkese hitap edecek şekilde seçilmiş.

Soğan kabuğu renginde ve beyaz,esmer,kumral herkese yakışabilecek bir allık.Minik ışıltılara sahip.Özensiz ve acele sürülmüş olsa bile hataya mahal vermiyor,"ben idare ederim rahat ol" diyor bize :)

Gloss rujlar orta kalıcılıkta,yapış yapış his vermiyor ve kokuları çok tatlı.Rujumu sık tazelememin etkisi de vardır ama çabuk bitecek miktardalar.










Ürünlerin gramlarını fotoğraftan görebilirsiniz.Too Faced ürünlerine Sephora'lardan ulaşabilirsiniz.Tam fiyatı hatırlamıyorum ama 40-50TL arası bişey sanırım.




6 yorum:

  1. yav arkadas sunlarin dislari ne kadar guzel oluyooor boyle! ben alsam masamda sus niyetine tutarim vallahi en cici..tum too faceed urunlerine bayiliyorum ben ama gel gor ki bir sephoramiz bile yok :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Too Faced çantalarına göre çok sade bu :D Olması da bütçeyi sarsıyor aslında,içimdeki çocuk oyuncak sanıyor bunları almayınca ağlayıp tepiniyor :D

      Sil
  2. Bundan bende de var. İndirim zamanı Sephoradan almıştım. Ama allığı kırldı:( Ben de başka bir kaba koydum, kullanımı zorluyor biraz ama en azından ziyan olmadı ürün.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de Inglot allığım kırıldı bi aynı şekilde,boş bi krem kabında duruyor.Aslında preslemek lazım tekrardan

      Sil
  3. bitse bile atamıyorum ben kaplarını :)
    hepsisatista.blogspot.com

    YanıtlaSil
  4. Ben bu paletlere o kadar bayılıyorum ki!! :))

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...