Yeni Ne Var ?

15 Kasım 2012 Perşembe

Too Faced Shadow Insurance

 Too Faced bazın ününü duymayan yoktur herhalde.En az Urban Decay kadar övülen ve sevilen bu far bazı gerçekten başarılı bir ürün.Makyajda baz kullanımı çok şeyi değiştiriyor.Gerek ten gerekse göz makyajında baz kullanmak kalıcılığı artırıyor ve daha profesyonel bir görünüm çıkarıyor.Özellikle farın çizgilenmesinden ve dağılmasından şikayetçiyseniz baz kullanımı sizin için daha da önem taşıyor.


 Too Faced baz farın canlılığını artırıyor farın daha iyi tutunmasını sağlıyor.Bazsız ve baz ile far uygulaması yaptım daha iyi anlatabilmek için.İlki Too Faced'ın simli denilebilecek büyük ışıltılara sahip bir farı.Baz kullanılmadığında simler dağılıyor ve renk daha hafif kalıyor.Baz kullanıldığında daha belirgin bir renk çıkıyor ortaya ve simler daha az uçuşuyor.İkinci far ise mat bir kahve far yine Too Faced.Mat farların tutunması ışıltılı ve metalik farlara göre daha zor oluyor baz kullanımıyla renk azami ölçüde kendini veriyor.

 Yine bahsettiğim gibi aradaki fark belli oluyor.










Burada da kuru bir peçeteyle sildim.Biraz bulaşık deterjanı reklamı gibi oldu ama bu şekilde daha gözle görülür olduğunu düşünüyorum :D Bu baz siz makyajınızı sabah nasıl yaparsanız akşama da öyle kalmasını sağlıyor.







Bu kadarcık ürün iki göz kapağınıza da yetiyor hatta artabilir gözleriniz benimkiler kadar büyük değilse :D
Too Faced'ın ışıltılı bazı ve simli farlar için özel bir bazı da mevcut.Bu ürünün kıvamı likit diye tabir edilebilir sanırım.Altın ışıltılı olan daha kremsi bir yapıya sahip mesela.Bu baz her ne kadar kapatıcı özellikli diye geçse de çok kapatmıyor rengi hafif dengeliyor.

 Ürün içeriği bu şekilde.Talc olmasaymış daha şıkmış.Alerjik bir cilde sahibim ama Too Faced şimdiye kadar hiç alerji vb. bir şey yaratmadı.
 Too Faced ürünlerine Sephoralardan ulaşabilirsiniz.Ürün 11 gr 45 lira.

5 yorum:

  1. ben de seviyorum bunu :) bitince nars alacağım ama ne zaman biter kimbilir :P

    YanıtlaSil
  2. bende çok seviyorum yazdım da yazısını hatta gule gule kullan

    YanıtlaSil
  3. İşini iyi yapıyor kesinlikle :) Too Faced candır yahu fiyatları da uçuk değil ( nazar değmesin :D )

    YanıtlaSil
  4. İlk defa Too Faced'in bir ürününü, hem de gayet güzel şekilde değerlendirip yazan bir kozmetik bloggerı buldum. Hatta benim daha çok yöneldiğim markalara da yöneldiğini gördüm genel bir bakışla.
    Çok sevdim blogunu! Geç olsun güç olmasın, takipteyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim yararlı olabiliyorsam ne mutlu bana :) :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...