Yeni Ne Var ?

3 Şubat 2013 Pazar

Guerlain La Petite Robe Noire

















                                                                                       

Guerlain'in 2012 Ağustos'unda çıkardığı La Petite Robe Noire bütün kadınların vazgeçemediği siyah küçük elbiselerden ismini alıyor.Guerlain aslında bu parfümün değişik versiyonunu 2009 ve 2011 yılında sınırlı sayıda satışa sunmuş.
Parfüm siyah vişne, siyah çay, siyah gül
 ardından bergamot, badem ve paçuli notalarına sahip.

La Petite Robe Noire diğer Guerlain parfümlerinin ağırlığında değil.Daha dinamik daha genç bir koku.
 Shalimar bana bir beden büyük gelirken bu parfüm daha çok uyum sağladı.Her ne kadar küçük siyah elbise gibi her kadına hitap edeceği düşünülerek yaratılsa da okuduklarımın ve çevremde aldığım tepkilere bakılırsa aslında pek de öyle değil.Kokuyu duyanlar ya çok seviyor ya da hiç sevmiyor.Daline benzeten bir arkadaşım bile var :D İnternette okuduklarımda kokulu silgiye benzetenler var.Ben parfümün sample boyunu  ilk kullandığımda hiç sevmedim fakat sonradan sevmeye başladım tenimde değişti parfüm.Tene göre çok değişen bir koku.Kimisi çok çiçeksi ve tatlı bulmuş bence daha keskin ve acı bir koku ilk notalarda.Sonra tenimde daha tatlı ve baharatlı kokmaya başladı.Annemde ise çok keskin koktu.Orta kalıcılıkta bir koku.
Eğer hediye etmek isterseniz kişinin daha önce koklamış ve sevmiş olduğundan emin olun ve öyle alın.
Reklam kampanyasında, Qui est “la petite robe noire” ? ( küçük siyah elbise kim?) sorusuyla ortaya çıkan Kuntzel ve Deygas'ın videosunda gerçek bir kadın yüzü kullanılmamasının nedeni her kadına hitap ettiğinin bir ifadesi.
50ml 225 TL
100ml 322TL

Reklam filmi de en az koku kadar beğenimi kazandı.Zaten blog temama da hayat verdi bu kadın :) "These boots are made for walkin"  şarkısı eşliğinde videoyu izleyebilirsiniz ayrıca videonun noel versiyonu da var :)







1 yorum:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...