Yeni Ne Var ?

9 Temmuz 2012 Pazartesi

Cargo Metallico Eye pencil

Sephora indiriminden aldığım Cargo ürünlerinden biri de bu metallico kalem seti.İsmi her ne kadar metal olsa da metalik değil simli kalemler.



Mor ,yeşil , su yeşili ve mavi renklerde 4 kalemden oluşuyor set.Simlerin duruşu renklere göre biraz değişiyor.Mavi renk sürüldüğünde az ve iri simli su yeşili da küçük ve sık simler veriyor.
Kalem kullanmayı pek tercih etmem genelde eyelinerdan yanayımdır ama bu kalemleri sevdim.Haftasonu kendi çapımda yaptığım sade makyajlara renk katmak için sürüyorum :)
Renkli makyajlara da çok güzel yakıştırılabilir tabii ki.
Kalemlerin kalitesi de iyi sayılır.Yumuşak kolay sürülüyor fakat yağlı ciltlerde bozulabilir bir miktar.Özellikle göz kapağı düşük olanlarda dağılma yapabilir az da olsa.
Kalemler Çek cumhuriyetinde üretilmiş.Kalemlerin her biri 1.14gr . İndirimden aldığım için normal fiyatını bilemiyorum indirimde de sanırım 15 tl ye aldım :/

2 yorum:

  1. Güle güle kullan canım renkleri çok güzelmiş. Ben gittiğimde göremedim ama bu kalemleri:( Bu arada blogunun yeni hali çok güzel olmuş =))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım daha iyi bişey bulana kadar en iyisi bu sanırım :) bende görmemiştim zaten ankamall sephorada çok tatlı iki bayan çalışan var onlardan biri gösterdi ( isimlerini hala öğrenemedim ) yoksa bende görmezdim uzun vitrindeydiler

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...