Yeni Ne Var ?

29 Temmuz 2012 Pazar

Inglot Sleeks Lip gloss 30



Inglot Lipgloss'larımdan biri de budur hatta ilk inglot glossum da bu.Daha önce ne kadar sevdiğimi söyledim zaten.Bu parlatıcı da Sleeks serisinden.Hiç yapış yapış olma gibi bir problemi olmayan,orta kalıcılıkta,simleri rahatsız etmeyen çok hoş bir inglot kendisi.


Klasik aplikatöre sahip.Rengi sebebiyle ben baya bir yoğun uyguluyorum zaten yarısından çoğunu da bitirdim.Dudaklarınızı uygun bir nude kalemle nötrleyip üzerine bu glossu uygulayarak ıslak görünümlü dudaklar elde edebilirsiniz.
Inglot parlatıcıların renk skalası oldukça geniş insan seçmekte zorlanıyor :) Kampanya hala devam ediyorsa 3 parlatıcıyı 61-62 tl gibi bir fiyatla çok uyguna alabilirsiniz :) Ürün 5,5ml paraben içermiyor ayrıca inglot hayvan üzerinde test yapmadığını söylüyor.

11 yorum:

  1. Ahh Ahh bende bayılıyorum canım malesef dudak ürünlerini kullanamıyorum bazı sebeplerden dolayı :(( Sür canım sür çok güzel renkler gerçekten :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Niye canım noldu dudaklarına ?

      Sil
    2. Bir şey olmadı da kıskanç bir nişanlım var kullanmamı istemiyor malesef canım :( Neymiş dikkat çekiyormuş bakıyorlarmış falan filan diye dudak ürünleri yasaklandı bana :)

      Sil
    3. Hmm bende bi sıkıntın var sandım :)

      Sil
    4. Yok canım yok :)) Sorunlu bir nişanlım var o kadar :D:D

      Sil
  2. Belki bu marka için çok çok normal ama kimine uygun kimine bana olduğu gibi pahalı işte. Bazı şeylere bu kadar para vermek içimden gelse hemen alacağım ürünlerden biri ama sonra çok dövünüp duracağımdan heveslenmiyorum :)

    Güle güle kullan canım gayet şık bir ürün ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım aslında ucuzluk da göreceli bi kavram kimine göre chanel da ucuz :) Ama ben daha çok , iyi markalar arasında kıyaslama yapmak için dedim :)

      Sil
    2. Ama allıklarını tavsiye ederim canım bende ön yargılıydım.İnternette indirimle aldım ve yaklaşık 4 ay oldu alalı 3 ay sürekli kullandım ve hiç doğru düzgün azalma olmadı.Minik görünseler de bereketli çıkıyorlar :)) Ve çok doğal bir görünüş oluşturuyor.

      Sil
    3. Palettekiler toz toz oluyor ama amc allıklar kesinlikle iyi :)

      Sil
  3. bu tonları hiçbir şekilde kullanamıyorum,kahve tonları beni hasta gibi gösteriyor =)
    blogunu takibe aldım,benimkine de beklerim
    ,üstelik çekilişim de var :)
    http://bizimkiz.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Benim de Inglot'tan aldığım ilk şey 96 numaralı glosstu ve hala da bayıldığım bir renktir. Hele vanilya gibi kokmasına bayılıyorum :)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...