Yeni Ne Var ?

26 Aralık 2012 Çarşamba

Benefit Brow Zings kit

Kaşlar yüzü şekillendiren bakışları vurgulayan en önemli şey sanırım.Kaşlarınız saç renginizle aynı renk ve ya daha koyu olmalı.Eğer kaşlarınızda boşluklar varsa kaş makyajıyla doldurabilirsiniz.
Benefit brow zings bu konuda oldukça başarılı.
Aslında benim kaş makyajına ihtiyacım olduğu söylenemez.Kaşlarımı almıyorum bile fakat bu ürünü annem kendisi için almıştı bende bir kaç denemeden sonra güzel sonuç elde ettim hoşuma gitti :)
Küçük palet içerisinde iki farklı ürün mevcut birisi kaşlarınızı doldurduğunuz eyeliner benzeri krem ürün diğeri ise sabitleyici pudra.

Kendi fırçaları iş görüyor ama başka fırçalarda kullanabilirsiniz tabi.Cımbızı ise öyle sürekli kullanacağınız bişey değil yani bütün kaşlarınızı bununla alamazsınız çok sert bir cımbız eli yoruyor.Ancak rotüş için kullanılacak tarzda.
Paletin içinden çıkan kağıtta nasıl uygulamanız gerektiği anlatılıyor.Eğer yeterli uygulayabilirseniz sonuç gerçekten iyi oluyor.Gayet doğal görünüyor.Akma bulaşma gibi bir problemi yok.
İki farklı ışık ayarında renk bu şekilde görünüyor.Sanırım 3 tonda seçenek var.
Bendeki medium.
Uzun süre yeteceğini düşünüyorum.Az miktarıyla yeteri kadar boyayabiliyor.En iyi yanı ise kaşları kızıla çevirmemesi.Bazı kahveler kızıl tonu içeriyor renk uymayınca da kadınların kaşlarına baktığımda sanki alerji olmuşlar gibi görüyorum.

Benefit ürünlerine Sephora'lardan ulaşabilirsiniz.Ayrıca bazı Sephora'larda Benefit Brow bar mevcut buralarda kaşlarınızı şekillendirebilirsiniz.
Yanılmıyorsam 89TL

6 yorum:

  1. Ben de benefit brow bara gitmiştim ve çok memnun kalmıştım canım:)

    YanıtlaSil
  2. merhaba şekerim bende dün yeni aldığım kaş kitiyle ilgili yazı yazmıştım ne güzel tesadüf oldu annene çok selamlar güle güle kullansın:)) bu arada küçük bir tavsiye ben elf'in kitini çok daha uygun fiyata aldım..MUTLU YILLAR..
    http://ozlemtuana.blogspot.com/2012/12/elf-kas-kiti.html

    YanıtlaSil
  3. aHHH Benefit bi gelemedi buralara :/

    ♥.♥
    www.naslii.com

    YanıtlaSil
  4. The Body Shop'un kas farlari da cok kullanisli.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğrudur ben kaş ürünlerini şimdiye kadar hep pas geçtiğim için dikkat etmedim :) Body shop allıkları , mineral ve fırınlanmış farları çok seviyorum

      Sil
  5. Ben sarisin/kumral olan far paletini kullaniyorum,icinde iki ton far ve iki uclu fircasi var. Tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...