Yeni Ne Var ?

25 Aralık 2012 Salı

Guerlain Lingerie De Peau Foundation

Lingerie de peau şüphesiz Guerlain'in en iyi ürünlerinden biri.Bu fondoten kadınların gardırobunun gizli parçası olan iç çamaşırıyla özdeşleşmiş.İç çamaşırı kadar gizli ve rahat olan fondoten kapatıcılıktan da ödün vermiyor.

Aldığım günden beri elim başka fondotene gitmiyor.Ciltte en ufak bir rahatsızlık yapmıyor.Lingerie de peau yüzünüzde fondoten olduğunu unutturuyor.Uygulaması ise çok kolay.Fırçayla uygulamanız üründen azami ölçüde faydalanmanız ve profesyonel sonuç çıkarmanız için tavsiye olunur.Ben Mac 187 ile uyguluyorum.Yapısı çok ince olduğundan hemen dağılıyor,burun ve çevresinde bile hiç uğraştırmadan ciltle bütünleşiyor.Hafif nemli bir duruşu var.



İnce yapısına rağmen orta derecede kapatıyor.Performansı gayet iyi bütün günü idare ediyor.Belki yağlı cilt tipine sahip olanlar gün
ortasında pudra ihtiyacı hissedebilir.Yüzüm biraz yağmura maruz kaldığında bir bozulma yaşamadım.
Guerlain fondotenlerin tek sıkıntısı renk skalası sanırım.Sarı tonlar bile pembeye göz kırpıyor.Neyse ki cilt tonuyla uyum sağlayabiliyor.









02 numara açık 03 numara buğday ve ben tam arasındayım sanırım.Bendeki 03 numara.Yüzüm beyaz aslında 03 numarayla buğday oluyorum.Ama sırıtmıyor sadece beyaz rengimi kırıyor.
Evde ilk uyguladığımda koyu diye ağlamak istedim :D sonra dışarı çıktım aynaya baktığımda bi sorun yoktu yani biraz bekleyince tenime uymuş.
Fotoğraftaki ilk fondoten Mac Nc25 ( bana fazla sarı ve koyu) ortadaki guerlain lingerie peau 03 , en sağdaki ise Mac Face and Body N1 ( tam olarak benim cilt tonum )

Eğer fondoten alacaksanız özellikle guerlain mutlaka uygulatın gün ışında bakın çünkü mağaza ışıkları çok yanıltıyor.Mümkünse sample edinip deneyin.
Eğer renginizi bulabilirseniz Lingerie de peau kesinlikle tavsiyemdir.
Guerlain ürünlerini Sephora,Tekin Acar,Sevil,Harvey Nicols,Boyner gibi büyük kozmetikçilerden edinebilirsiniz.
                                                                             Ürün 30 ml 139 TL

8 yorum:

  1. ankara ya da izmir e gittiğimde deneyeceğim ilk fondoten olacak canım güle güle kullan pek beğenmişsin belli ki :)

    YanıtlaSil
  2. en merak ettiğim fondöten hatta tek :P

    YanıtlaSil
  3. Benim merak ettiğim fondotenler o kadar çok ki :D

    YanıtlaSil
  4. Bir erkek de kullanabilir mi vanilya yağmuru, cildimde lekeler var.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cilt tonuna uyuyorsa tabi ki kullanabilir.İki rengini aldım ikisi de ne kadar bej olarak geçse de pembeye çalıyor.Cildindeki lekeler çok mu belirgin ? Leke karşıtı ürünlerle birlikte renkli kozmetik kullan eğer kullanmıyorsan.Hem lekelerin hafifler hemde daha az kapatıcı bir ürüne ihtiyaç duyarsın.Bu fondoten çok fazla kapatıcı değil.Eğer lekelerin daha hafifse bu fondotenin BB cream versiyonu çıkacak haziranda gelmesini umuyorum.BB cream hem daha doğal görünür hem de performans açısından daha konforlu olur.Ben cildim parlıyor mu diye sürekli bakıyorum ama sen unutup bakmayabilirsin mesela :)

      Sil
  5. Lekelerim hafif aslında, yine de rahatsız ediyor beni. Erkekler için ürünün doğal olması çok önemli. La Roche Posay BB Krem kullanıyorum aslında, memnunum da. Ama daha iyi bir şeyler olsun istedim. Cevap için çok teşekkürler.

    YanıtlaSil
  6. Sizde de sivilce yapiyor mu bn bir defa kullandm sanki sivilce yapti gibi yada cildim o donemde sivilceliydi

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bir sorun yaratmadı. Dönemsel olabilir, ürün bozulmuş olabilir yada cildin ürüne karşı şahsına münhasır bir tepkisi olabilir :D

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...