Yeni Ne Var ?

6 Ocak 2013 Pazar

Guerlain Parure Compact Foundation


Guerlain zahmetsiz ve şık makyajlar için  birbirinden hoş ürünlere sahip.Bunlardan biri de parure compact 
foundation.İçerdiği inci kristalleriyle aydınlık bir duruş veriyor.Cildin güzelliğini ortaya çıkartıyor. Hervé Van der Straeten tarafından tasarlanan bu pudrayı ele rahatça oturuyor ve manyetik mandalı sayesinde tek bir başparmak hareketi ile açılıyor.Fazla yağı ve nemi engelliyor.Panoramik aynası ile her an kullanıma hazır ve her kadının çantasına girmeye aday.8 tonu mevcut.



Guerlain'in alışıldık şıklığıyla kadife kılıfıyla birlikte sunuluyor.Pudranız bittiğinde aynı ambalaja tekrar refil olarak satılan pudradan alıp koyabiliyorsunuz.






Fondoten olarak adlandırılmasına rağmen çok az kapatıcı.Islak kullanıma uygunmuş fakat  ben sevmediğimden hiç denemedim.Fondotenin üzerine ince bir kat geçiyorum.Açık rengiyle 03 numaralı guerlain lingerie pudranın rengini kırıyor rengi cildime eşitlemeye yardımcı oluyor.Çok yumuşak bir pudra fırçaya hemen geliyor cilde çabuk oturup kendini hissettirmiyor.En önemlisi duruşu çok doğal tebeşir gibi durmuyor.
Sabah kullanıyorum öğlen ufak rötüşlar yapıyorum akşama kadar dayanıyor makyajım.Belki çok yağlı ciltleri idare edemeyebilir.Bendeki 02 numara en açık sarı tonlu renk.Ayrıca Spf 20 güneş koruması var.Ayna a kalite kullanılmış.Süngeri kullanışlı olsa da ben fırça tercih ediyorum.Kısacası sevdim başka bir pudrayı merak etmezsem refilini alabilirim.

9gr 159 lira

1 yorum:

  1. bu pudrayı ben kabukiyle yada süngeriyle uygulayınca bayaa kapatıcılık elde ediyordum.fondöten üstüne ince geçmekte kullanıslıdır tabi yapısı inceydi çünkü.ama bana yanlıs renk verildiği için kullanamadım elden çıkarmak durumunda kaldım o ayrı:(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...