Yeni Ne Var ?

17 Haziran 2013 Pazartesi

Guerlain Lingerie De Peau Beauty Booster





BB krem furyasına CC kremler eklense de Guerlain bu yaz için Beauty Booster'ı çıkardı.Guerlain bb krem cilt tonunu düzeltme,nemlendirme ve güneşten koruma vaad ediyor.

Beauty Booster içeriğindeki keten ve ipek ile cildi ikinci bir doku gibi sarıyor hyaluronic acid nemlendirmeye yardımcı oluyor.SPF 30 ve PA+++ ile güneşe karşı yüksek koruma sağlıyor.
* PA+
UVA’ya karşı 2-4 saat koruma sağlar
PA++
UVA’ya karşı 4-8 saat koruma sağlar
PA+++
UVA’ya karşı 8 saatin üzerinde koruma sağlar
Sevgili Ebru'nun bununla ilgili soruma cevabı için tıktık :)




Ürün pompalı tüpte kullanıma sunulmuş.Kıvamı yoğun olmasa da uygularken bir yoğunluk hissi veriyor.Sanırım güneş koruması bu hale getiriyor ürünleri kremlerde de koruma arttıkça yoğunluk artıyor.Uygulama sırasında ürün sanki kek görüntüsü oluşturuyor , kuru ve pul pul görünecekmiş gibi zannediyorsunuz ama beş dakika da cilde oturuyor glow-nemli görünüm alıyor.Bu yoğunluktan dolayı ıslatılıp suyu alınmış sünger , beauty blender kullanımı daha iyi olacaktır.Ne kadar ince uygularsanız o kadar doğal görünüyor.Kuru ciltler iyi nemlendirildiğinde ürün daha rahat ve eşit dağılıyor.Sabah sürüp akşama kadar rahat edebilirsiniz sadece burunda biraz bozulmalar oluyor.Verdiği görünümden memnunum bir bb krem için fazlaca karakteristik duruşu var.Porselen gibi diyebilirim galiba.Yalnız yokmuş gibi de değil yani erkek makyajı için pek uygun gelmedi mesela.

İki renk seçeneği yetersiz kalmışsa da Guerlain ten makyajında cilde uyum sağlamada başarılı ürünler üretiyor.Genel olarak sevsem de söz konusu Guerlain ve aynı ismi taşıyan ( Lingerie De Peau) fondoteni çok başarılı bulduğum için beklentim daha yüksekti.Beklediğim kadar yokmuş görüntüsü vermedi, uygulaması kıvamıdan dolayı biraz efor gerektiriyor.Dior bb kremle kıyaslamam gerekirse daha kapatıcı,daha pigmentli,güneş koruması daha yüksek,ürün miktarı fazla.Buna karşılık kıvamı yoğun ve uygulması daha zor ,makyaj yaptığınız nispeten daha farkedilir.Dior sağlıklı görünümü vermek için biraz pembelik barındırıyor,Guerlain ise (şaşırtıcı derecede) bej ve pembeye kaçmıyor.


Ürün içeriği bu şekilde.Rahatsız etmeyen hafif kokusu var.Ürün 40 ml 138 TL

5 yorum:

  1. Guerlain görünce aklıma sen geliyorsun artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eheehe ^^ dönem dönem takıntılar yaşıyorum geçen yıl da mac koleksiyonlarına takmıştım. :D

      Sil
  2. vanilya yağmuru, banada guerlain görünce aklıma geliyorsun denir hep:))ürünü çok merak ettim.bb krem esteeden almıstım, oda güzel ama simdi bunu okuyunca pisman oldum.çok merak ettim=)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Doğru benim de aklıma geliyorsun :D estee de güzeldir bence ben bunu ilk l'or bazla deneyince çok güzel performans aldım istediğim gibi incecik uygulayabildim :) L'or bazı da sende okumuştum sanırım, gerçekten güzelmiş :D

      Sil
  3. spf 30 olması çok güzel bir özelliği . bende beklerim bloguma =)

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...