Yeni Ne Var ?

10 Eylül 2012 Pazartesi

Benefit-flawless complexion makeup kit































Sabırsızlıkla satışa çıkmasını beklediğim benefit setleri sephora'da görünce çok mutlu oldum :) Benefit'in sonbahar için çıkardığı setler okul temalı setlerden biri olan bu yüz makyaj kiti kitap şeklinde :)




 İçinde porefessional , Hello flawles oxygen wow fondoten,boi-ing kapatıcı,Hello Flawles pudra ve minik fırça var.Ürünler küçük boylarda.Ama bu tarz setler denemek için inanılmaz güzel oluyor.Ürünü zaten tanıyorsanız belki böyle küçük ürünler uzun vaadeli kullanım için uygun değil ama tanışmak içinse harika :)




Porefessional'dan bahsetmek istiyorum.Benim gözenek problemim yok ama gerçekten aldığı övgüleri hakettiğini düşünüyorum.Ten renginde,kremsi bir ürün.Sürdüğünüzde hemen cilde yayılıyor pürüzsüzleştiriyor. Gözenek problemi olanlar bence bu ürüne mutlaka şans vermeli.

 Oxygen Wow fondoten ince yapılı ve tene hafif pudramsı doğal bir görüntü veriyor.Orta kapatıcılıkta bi fondoten.Benim en sevdiğim yanı ciltle hemen bütünleşip kendini unutturması oldu ! Tam boyunu alabilirim.Kuru cildimi de ayrıca rahat ettirdi.Karma ciltler gün içinde belki pudra tazeleme ihtiyacı duyabilirler.

Düzeltme! ; ürünü bitirdim ve şu karara vardım yağlı ciltler için tam bir kabus olabilir kendisi zira kuru cildimde akşama doğru burnum parlama yaptı hep.
 Medium kitteki fondoten "honey" rengi.Beyaz tenime uydu belki kış gelince ten rangim açılır o zamana biraz koyu gelebilir ama zaten minicik boyuyla kışa bitiririm gibi geliyor :)
 Tenimde tam yedirilmemiş hali.
 Tam olarak yedirdiğimde elimin üzeri ve yanda dağıtılmamış bir miktar var.
 Ve gelelim muzdarip olduğum konuya yani kapatıcılara ! Boing kapatıcıyı daha önce hiç denememiştim.İlgimi de çekmemişti.Ama meğer önyargılı davranışım.Aslında iyi kapatıcılığa sahip hafif bir ürünmüş.Henüz tam mac studio finishle kıyaslayamamış olsam da ilerleyen günlerde kıyaslayıp yazılarını yazabilirim.
 İki rengin tenimde duruşu bu şekilde.Açık olan tenime daha çok yakışsa da ne yazık ki koyu olan göz altımı daha iyi kapattı.

 Tamamen yedirildiğinde neredeyse hiç belli olmuyor.Şimdilik sevdim biraz daha deneyip tam boyunu alabilirim.










Ve son olarak kitte bulunan Hello flawless pudra da "Honey" rengi.Fondotenini tamamlayan hoş bir pudra.Fırça da küçük olmasına rağmen hoşuma gitti.Rotuş için işe yarar bi fırçacık :)

Kısaca sevdiğimi söylemeliyim kiti.
Deluxe the POREfessional mini, 7.5 mL, 0.25 US fl. oz
Deluxe hello flawless oxygen wow! mini, 7.0 mL, 0.23 US fl. oz
boi-ing, 2 x 1.5g net wt. 2 x 0.05 oz.
"hello flawless!", 4.0 g net wt. 0.14 oz.
Seti sephoralardan 89 liraya edinebilirsiniz :)

8 yorum:

  1. Nee 7 ml mi:S Kabul etmeliyim ki bu kadar da mini olacaklarını tahmin etmiyordum:)Güle güle kullan canım:)

    YanıtlaSil
  2. böyle setleri görünce dayanamıyorum, bu tür postları okumamalıyım yoksa bütün paramı kozmetiğe yatırıyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de kendime hakim olamıyorum postlardan belli olduğu üzere :)

      Sil
  3. Çok güzel gözüküyor.Hiç ihtiyacım yok ama alabilirim.Gözenek sorunu olan bir insan olarak porefessional'ı merak ediyorum...

    YanıtlaSil
  4. sırf porefessionali denemek için alınabilir..

    YanıtlaSil
  5. Armani High Precision Retouch Kapatıcıyı denemeni öneririm. Senle benzer sorunlara sahibim ve onlarca kapatıcı geçti elimden; şimdiye kadar denediklerim arasında en iyisi Armani çıktı. Tavsiyem, ten renginden koyu almak yerine aynı tonda al bu kapatıcıyı, pişman olmayacağını düşünüyorum.

    Sevgiler,
    Burcu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Burcu ben de Armani almayı düşünüyorum hep olumlu yorumlar okuyorum artık almak farz oldu :) önerin için teşekkürler :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...