Yeni Ne Var ?

11 Eylül 2012 Salı

Benefit-Sugarlicious Kit



Benefit Sugarlicious, sonbahar koleksiyonundan aldığım ikinci kit.












Kitin içerisinde Bene-tint ,High-beam,sugarbomb allık,sugarbomb gloss var.Ürünler yine minik boylarda.Denemek istediğim High beam ve denemekten korktuğum bene tint için aldım da denebilir biraz :)
 Kitin içerisinde ürünleri nasıl uygulayabileceğinizi anlatan resimler var.
 Ve bu kitlerin aynaları da var :) Ten makyaj kitinde de vardı ayna ama onu fotoğrafta göstermemişim.Bence bu büyük bir artı seyahate çıkanlar için.
 Bene-tint tam boyunun üçte biri boyunda olan bu minik bene-tint'in yine de bereketli olacağını düşünüyorum.
 Bir yanağınıza sadece tek fırça ürün yetiyor.Üç paralel çizgi şeklinde uygulayıp allık fırçasıyla dağıtıyorsunuz.Kurumasına izin vermeden dağıtmaya özen göstermeniz gerekiyor.



 Kıpkırmızı rengine rağmen uygun miktarda uygulandığında gayet hoş bir pembe ortaya çıkıyor.Ve uzun süre kalıyor cildinizde.Ayrıca dudağa uygulanabiliyor.Bu gibi ürünlerin en büyük artısı da bu zaten :)

Düzeltme! ; Dudak çatlaklarına ve kusurlarına dolması eksi bir özellik.





Aydınlatıcı sever bir insan olarak High-beam'i çok sevdim sanırım aydınlatıcılar konusunda benefit'le iyi anlaşacağız diğerlerini de çok merak ediyorum :)










Elmacık kemiklerinizin üzerine,burnunuza,dudak kalbinize bir ve ya bir kaç nokta halinde uygulayıp parmaklarınızla ufak ufak dokunuşlarla dağıtarak uyguluyorsunuz.Çok doğal tatlı bir duruşu oluyor tende :)
 Gelelim Sugarbomb allığa.Ne yazık ki çok belirgin renkler alamadım fotoğraf için.İnternette bulduklarımda hoşuma gitmedi.Merak eden olursa zaten internetten başka görsellere bakabilir.
Renkleri ayrı ayrı fotoğraflamaya çalışmıştım.
 Bütün renklerin karışımı da böyle bir renk oluyor.Fazla belirgin olmayan ama ışıltılı tatlı şeftali pembe gibi bir renk.
 Benefit'in allıkların takımları olarak çıkardığı lipglosslardan sugarbomb'un tamamlayıcı glossu.
 Ürün küçük boy.Yapış yapış olmayan,dolgun görünüm veren,dudakta sırıtmayan tatlı bir renk.Pek lipgloss insanı olmasam da güzel diyebilirim.

  • Deluxe benetint mini, 4.0 mL, 0.13 US fl. oz
  • Deluxe high beam mini, 4.0 mL, 0.13 US fl. oz
  • sugarbomb, 3.0 g net wt. 0.1 oz.
  • ultra plush sugarbomb lip gloss, 6.5 mL, 0.22 US fl. oz


Benefit ürünlerine sephora'dan ulaşabilirsiniz.79 tl

9 yorum:

  1. benefitin bir allığının 99tl olduğunu düşünürsek bu kitlerin fiyatı gayet iyiymiş :) güle güle kullan , bende high beam ve sugarbomb'ı severek kullanıyorum^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Favori allığım olmadığı için arada bir kullanmam için çok iyi boyutta zaten allık bitirmek oldukça zor hiç değilse bozulmadan biter :)

      Sil
  2. çok hesaplı bir kitmiş highbeam benim favorim her zaman bazen fiyat politikası yüzünden kızsam da benefite denediğim hiç bir aydınlatıcı yerini tutmadı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende çok beğendim gerçekten :)Nars felanda almıştım gerçi alerjiden dolayı kullanamadım ama o bu kadar güzel değildi.What's up aydınlatıcıyı çok merak ediyorum high beami denedikten sonra :) ama fiyatlar gerçekten çok sinir bozucu :/

      Sil
  3. fiyatı iyiymiş diğer benefit ürünlerine göre..güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  4. ben de alacağım ama bunu mu alsam yoksa tropicoral'i mi alsam karar veremiyorum ki güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  5. high beam ve sugarbomb için alabilirim, güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  6. Ben allık için bunu aldım :) Ama bene tint in dudakta kullanımı yanaktaki kadar hoş değil :/ dudak yeme probleminiz varsa benim gibi boya hep yaraları belirginleştiriyor :S

    YanıtlaSil
  7. ben de finding mr bright almıstm ama tr'de daha ucuzmus ya :(

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...