Yeni Ne Var ?

23 Mayıs 2012 Çarşamba

Avon Face pearls

 Avon  ürünlerini pek sevdiğimi söyleyemem.Çoğu ürünü çok başarısız.Zaten yurtdışında 1 dolara sattıkları ruj burda 10tl.Satan kişilerin karı çok az çoğu üründe yani böyle saçma sapan bir yapılanması var.Zaten ten ürünleri gerek krem olsun gerek fondoten uzun müddette cildi mahveden ürünler.


Bu kadar vik vikliyosun niye aldın o zaman derseniz Katalog görünce bişeyler almadan duramıyorum :D Neyse ki son bir 4 aydır falan bişey almıyorum.
Bu da öyle bakarken amaan alıyım canım nolcak arada bi kullanırım dedim :D ama öyle olmadı :D
Rengi gerçekten hoşuma gitti fakat yanağıma sürüyorum bir gerginlik bir kuruluk.Anlamadım yani niye geriyor yanağımı.Bende bu sebeple kullanamadım arkadaşıma verdim.
Artık avon almıyorum hatta katolog görünce kaçıyorum :D




İşte böyle hoş bir renk keşke biraz kaliteye de önem verse avon.










11 yorum:

  1. Ben de şaşırmıştım, bu kız avon a o kadar bok attı neden avon ürünüyle ilgili bir şey yazmış diye :) avon satış temsilcisi olaraktan yıllardır avon dışında pek ürün almadım sanırım. bazı başarısız ürünleri olsa da genel olarak beğeniyorum ben. bu allığın rengine bayılıyorum , bir de ışıltıları var filan, çok doğal duruyor. benim cildimde kuruluk yapmadı ama pek kalıcı değil bence. senin cildin kuru da olduğu için çok hassas bence.

    YanıtlaSil
  2. Evet bende en kaliteli ürün bile arıza çıkarabiliyor.Rengini bende çok beğenmiştim.bi kaç tane de ruju var onları da giricem rujları da kokusu yüzünden kullanamıyorum mesela :(

    YanıtlaSil
  3. ahahaha :D :D nidanın avon maceralarına hoş geldiniz daha kim bilir üvey evlat olan neler vardır elinde senin... şaka bi yana vücut losyonlarını ve rujlarını ben başarılı buluyorum biliyosun ki =)

    YanıtlaSil
  4. Yok ya çok şey yok artık :D bi senle aldığımız göz kalemi var onu da hiç kullanmadım.koyu yeşile ihtiyaç duymadım :D bide rujlar var ha bi de oje :D

    YanıtlaSil
  5. bir sürü göz kalemi aldım ama gözümün içine sürebildiğim tek göz kalemi avonunkiler. meyveli vücut losyonlarını çok seviyorum, duş jellerini de. roll-on deodorantları da çok başarılı mesela, zamanında çok roll-on denedim hiçbiri ter kokusunu önlememişti. rujları güzel ve aslında kokusu da güzeldir rujların, sen niye beğendin anlamadım :)

    YanıtlaSil
  6. Aaa bende de parfümler var bak unutmuşum onları :D ne çok şeyi varmış yahu :D Çok buram buram kokuyolar ben o kadar koku sevmiyorum ya rimmel in rujunu almıştım o da çok kokuluydu mesela:)

    YanıtlaSil
  7. bu arada yurt dışındaki ürünler ve burdakiler farklı, üretim yerleri farklı çünkü. tek bir yerde üetilip de bütün dünyaya satılmıyor ürünler ne yazık ki. ben diğer ülkelerdeki katalogları incelemiştim internetten, çok daha farklı ürünler var. fiyat farkı olması da doğal yani maliyet değişeceğinden.

    YanıtlaSil
  8. Doğrudur ben doğrudan satış yapan markalara hiç ısınamıcam sanırım :D

    YanıtlaSil
  9. aslında doğrudan satış yapan markalar tüketici için daha güzel bence, mesela ben çoğu ürününü denedim avon un ve beğenmediğim bir şeyi de kesinlikle başkasına önermem ama başka markalarda öyle mi, her ürün mükemmelmiş gibi anlatıyorlar sırf para kazanmak uğruna :S bu arada avon da güzel bir uygulama da var, ürünü kullanıp beğenmediğinde iade edebiliyorsun. bence ürünlerine güvenmeseler böyle bir uygulamaları olmazdı.

    YanıtlaSil
  10. Sen öylesin de herkes öyle değil psikopatça satış yapmaya çalışanları biliyorum :D ben internetten de kolay kolay bişey alamıyorum zaten görmek mıncırmak istiyorum :D aslında avonun da müşteri için testerı olması lazım bence var mı yoksa satış yapanlar kendileri mi alıyolar bilmiyorum

    YanıtlaSil
  11. birçok üründe tester var; kremler, parfümler, rujlar, fondötenlerin filan var testerları. tester ben pek almıyorum mesela, ürün yeni çıktığında avon kendisi ücretsiz gönderiyor, onun dışında para verip almak gerekiyor. zaten millete satış yapmaktan çok kendi kullandıklarımı indirimli almak amacıyla satış temsilciliği yapıyorum ben.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...