Yeni Ne Var ?

25 Mayıs 2012 Cuma

The Balm Down Boy Blush


The Balm allıkları bu kadar seveceğimi tahmin etmemiştim.Bu allığı da alsam mı almasam mı diye düşünürken aldım.Tebeşir gibi mi durur acaba nasıl durur diye düşünüyordum.Sürdüğüm de anladım ki bu allık beyaz tenli hatunlar için yapılmış :D Esmerler de nasıl durur tam bilmiyorum ama çok doğal bir pembe oluyor yanakta.




İlk iki resimde biraz soluk çıkmış ama üçüncü fotoğraftaki gibi parlak bir bebek pembesi.Mat renkte ve yapısı diğer the balm allıklar gibi yumuşak ve pigmentli.



The Balm ın ayna koyması bir avantaj benim için.Ya lazım olursa ya silinirse diye herşeyi yanımda taşıyorum.Tahmin edebilceğiniz gibi Ruj ve Göz kalemi dışında silinen bir şey olmuyor ama ruj tazelerken ayna niyetine cep telofonu kullanmak pek konforlu değil :D Çantamda aynalı bir şeyin olmasını seviyorum o yüzden :)
 Ayrıca böyle süslü püslü vintage ambalajlara da bayılıyorum.The balm, Benefit, Too Faced ı o yüzden çok seviyorum :D Karton ambalaj olduğundan yıpranmaya biraz eğilimli oluyor haliyle,ben o yüzden en dıştaki karton kabı da dayanabildiği kadar kullanmayı düşünüyorum.
 Renk bu resimde daha gerçek.

 Üründe paraben yok 9.9 gr ki bu oldukça yeterli
  Etiket fiyatını tam hatırlamıyorum ama 28 gibi bişey sanırım.Gratis ara ara indirim yapıyor oradan daha iyi bir fiyata yakalayabilirsiniz.









Koluma yoğun uyguladım.Çıplak yüzüme sürdüğümde allık olduğu belli bile olmuyor.Yüzümün kendi kızarıklığı da bu renk.Kalıcılık konusunda bir sorun yaşamadım.Ayrıca hassas,kuru ve resmen huysuz cildime hiç bir sıkıntı yaşatmadı.
Fiyatları ve kalitesi çok iyi.Sakın zam yapmayın The Balm'a !!!

5 yorum:

  1. çok güzel bir pembe, bu aralar her yerde görüyorum canım çekiyor :P

    YanıtlaSil
  2. İndirimde vurgun yapmak lazım :D bidakine paletleri kaçırcam :D

    YanıtlaSil
  3. ahaha :D aynen bende indirim bekliyorum :D

    YanıtlaSil
  4. gratis iki the balm allığımın da ambalajını alarmı sökücem diye yırttığından nefret ediyorum şu an gördükçe :s
    ben de beyazım downboy ve fratboy aldım. bu arada şablon ayarlarını değiştir bence çünkü arka planın koyu yazılar siyah ve hiçbir şey görünmüyor.. yazıyı blocklayarak okuyabildim..

    YanıtlaSil
  5. buğday-esmer arası koyu sayılabilecek bir tenim var, bende de çok iyi durdu. kolay dağıldığı ve pigmentliliği orta seviye olduğu için her cilt renginde gidebileceğini düşünüyorum.

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...