Yeni Ne Var ?

23 Haziran 2012 Cumartesi

The Body Shop Chocomania

Bu seriyi artık duymayan kalmamıştır sanırım,hazır indirim varken akıllara getirmek istedim :) Çünkü kofreler şu ara çok avantajlı ve indirim stoklarla sınırlı ! Ambalajlar yenilenecek malum.Her ne kadar yeni ambalajları hiç sevmemiş olsam da :/ yeni butter ambalajları düşünce kırılmıyormuş sanki insanlar evde body butterlarla atış talimi yapıyor -.-




Serinin lansmanı bloggerlar arasında yapıldığında çok heycanlanmıştım çünkü bloggerlar kokunun çok güzel olduğunu söylemişlerdi bu açıdan biraz hayal kırıklığı yaşadım.Düşündüğüm koku bu olmasa da yine de güzel netice de çikolatalı :)

Ambalajda bu şekilde uyarılar var ben bile yemek istiyorum değil ki çocuklar istemesin :)

Serinin yüksek nemlendirme özelliği var.Peelingi bile yumuşacık yapıyor sanki butter sürmüş gibi oluyor teniniz.Küveti biraz batırıyor ama olsun :) Body Shop şöyle demiş ;Zengin içeriği, muhteşem dokusu ve lezzetli çikolata aromasıyla Chocomania serisine bayılacaksınız! Tam 48 saat nemlendirme özelliği ve en fazla Yerel Adil Ticaret ürünü barındıran içeriğiyle eşsiz vücut bakım serimizle tanışın!

Body butter ve scrub aynı boydalar 200ml.Kofre içinde ayrıca duş jeli,peeling eldiveni,lip butter ve sabun da var.
Scrub hakkında eklemek istediğim bir diğer konuysa çok çabuk bitmesi :( Elinizde adete eriyor ,eldivenle daha çabuk yok oluyor.Ve fotoğraftaki scrubun sıcaktan ve dik durmaktan bi hal olmuş görüntüsü.Serinin daha 6 ay önce çıktığını bilmesem bozulmuş derdim,neyse ki dolaba koyup biraz sağa sola salladıktan sonra kendine geldi.

Set 99 tl ama şu ara %50 indirimde !!!

4 yorum:

  1. ilk çıktığında çok merak ettiğim ve almak istediğim bir seriydi fakat koklayınca vazgeçmiştim. İnanılmaz ağır kokuyor, tabii sevenler de vardır. Güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beni de çok heycanlandırmıştı sonra hayal kırıklığına uğradım ama yinede fena değil ya :) saol :)

      Sil
  2. ben de bunu çok merak ediyordum indirimde koştur koştur gittim alıcam dedim..bi kokladım tamamen hayalkırıklığı..sevmedim kokusunu çikolata gibi değildi o kadar da heves etmiştim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende bloglarda görünce öyle oldum insanın aklına gelen koku bu olmuyo :S

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...