Yeni Ne Var ?

10 Haziran 2012 Pazar

Yves Rocher Compact Powder

Sanırım bu benim ilk pudram.Tabi eskiden ambalajı değişikti :)
Hafif yapılı,mat.örtücülüğü neredeyse olmayan bir pudra bu.Yani tek başına kullanacaksanız cildinizin çok düzgün olması gerekiyor.Ama fondotenin üzerine hafif matlık için sürülebilir.



Görüldüğü gibi bitirmişim sanki :D bu kaçıncı bilmiyorum ama artık sıkıldım almam diye düşünüyorum.
Bendeki en açık renk.Doğal-pembemsi bir rengi var.Cildime renk vermekten öte biraz matlık veriyor.Renkli nemlendiricinin üzerine geçmeyi seviyorum.
Ambalajında ayna olması güzel fakat o sünger hiç bir işe yaramıyor.Çok yoğun sürüyor cildim geriliyor hoşlanmıyorum :/
Kokusunu seviyorum. Ürün 8 gr 57.90tl
Yves Rocher demiş ki ;

Cildinize porselen bir dokunuş...
Cildiniz aydınlık ve pürüzsüz ve teniniz ışıltılı bir görünüm kazanır.

Kalın bir tabaka bırakmadan hafif ve cilt dokusunu matlaştıran renk tonunu bütünleştiren ipeksi ve ince dokulu sıkıştırılmış bir pudra. İster doğal ister daha uzman bir ten makyajı sağlayan değiştirilebilir bir kapatıcılık. Tamamen doğal, şeftali dokulu, pudramsı, kadifemsi ve ışık saçan bir tene kavuşturur.Bu Kompakt Pudra, Pirinç özünün tüm faydalarının cildinize sunar.Dermatolojik kontrol       altında test edilmiştir. Her cilt tipine önerilir.                                                                                        

2 yorum:

  1. Blogunu Yves Rocher indiriminden pudra almayı düşündüğümden yorumları araken buldum. İnce yapılı bir pudra arıyorum. Loose pudra yerine bu pudrayı önerir misin?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yves rocher loose pudrayı kullanmadım ama bu pudra da baya ince çok özellikli bi pudra aramıyorsan yani parlama önleyici felan bu da yeter sana.Bende inglotun tozu var ama bu ondan daha ince yapıda

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...