Yeni Ne Var ?

12 Temmuz 2012 Perşembe

Herborist Tai Chi Masks





Siyah beyaz bir güzellik var bu kutuda :) Daha önce poşet sample olarak elime geçmişti ve kullandığımda ne kadar harika bir ürün olduğunu anladım.Tam boyu biraz tuzlu gelmişti hep sonra alırıma kalmıştı taa ki sephora indirimine kadar :)İndirim için ilk tunalı sephoraya gittim tonik ve kremlerini görünce maske indirimde mi dedim görevli bayan sanki benim okumam yokmuş gibi raftaki ürünleri okudu sonra hayır yok dedi ! Daha sonra ankamall sephora da indirimde olduğunu görünce mutluluk patlaması yaşadım :)




Uzakdoğulular gerçekten işlerini iyi biliyorlar.Maskeyi uyguladıktan sonra cildinizi temizlenmiş ve aydınlanmış olarak buluyorsunuz.










 Bu güzel çantanın içinden çıkanlar ; büyük kavonoz maske , seyahat boyu maske , sert bir sünger ve poşet losyon samplelar.
 Seyahat boyu minik maskeler :)
 Çantadan bütün ihtişamıyla çıkan tai chi maske.Plastik bir kavanozu var ama çok hoş tasarlamışlar.Cildimiz kadar gözümüze de hitap ediyolarlar :)

Maske siyah ve beyaz olarak iki ayrı maskeden oluşuyor.İlk önce siyah kısmı uygulayıp 3-5 dk sonra  ponza benzeri sert süngeriyle çıkarıyorsunuz.Hassas ciltliler sünger mevzusunda fazla zorlamasınlar suratları pancara döner kendimden biliyorum :D Daha sonra ılık su ile durulayıp nemli yüzünüze beyaz maskeyi uyguladıktan sonra 5 dk kadar bekleyip suyla duruluyoruz.Sonuç ta taa aydınlık temiz bir yüz :)
Şunu söylemeden edemem maske benim gözlerimi sulandırıyor biraz.Her şeye sulanan gözlerim bunu da affetmiyor :D
Ayrıca maske cildi bir nevi dezenfekte ediyor sivilce oluşumunu azaltıyor :) Bununla birlikte bir yaş sınırı da yok.Rahatlıkla tavsiye edebilirim yani :) Normalde satış fiyatını tam hatırlamıyorum 150-200 olabilir ama ben indirimde 99tl fiyatla aldım.
Ürünün kendi sitesine şuradan ve çok güzel yorumlarıyla makyajlıkızdan okumak için ise buradan gidebilirsiniz :)


2 yorum:

  1. makyajlı kız yazdığından beri bende merak etmekteyim bu ürünü , bende indirimde görürsem alıyım:) güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) sephora indirimi bu pazara kadar devam ediyor :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...