Yeni Ne Var ?

1 Temmuz 2012 Pazar

MAC Studio Fix Fluid spf15 Foundation


Benim ilk mac fondotenim olur kendileri ve benim için tam bir yanlış karar örneği oldu.Aslında çok güzel bir ürün.Tam kapatıcılıkta,mat bitirişli,kuru ve ya karma ciltler rahatlıkla kullanabilir ve çok belli olmayan bir fondoten.



Benim için yanlış olmasının da nedenleri;Tam kapatıcılıklı bir ürüne ihtiyacım yok az veya orta işimi görüyor,bu renk bana 1-1,5 ton bana koyu ve ben daha da yok gibi duran ürünleri seviyorum.

Hem elime hemde bileğime uyguladım.Bileğimdeki damarları iyi kapatmış gördüğünüz gibi.Güzel bir duruşu var.Cildi kurutmuyor,kalıcılığı da çok yağlı cildiniz yoksa iyi derecede.

Ama bana ve benim gibi olanlara fazla bir ürün.O gün cildimin sapıtmış olması ve mac temizleme medili+beyaz ışığın cildime bahşettiği kızarıklıklar yüzünden bunu kullandı mua.Boğazlı kazağım olduğundan ten rengimi de karıştırdı sanırım :S
Boğazlı kazakla kullandığımda fazla belli olmuyor renk farkı,cildimde kötü olursa kışın öyle sürüyorum işte :D
Ürün 30 ml.Pompası ne yazık ki ayrı satılıyor.
Zam gelmiştir sanırım bir kaç lira ama ben aldığımda 66tl ydi diye hatırlıyorum.

6 yorum:

  1. Aslında düğün makyajlarında ideal bir ürün ama ne yazık ki spf içeriyor.Yoksa kapatıcılığını ve duruşunu çok seviyorum:)

    YanıtlaSil
  2. Sadece bir öneri ama doğrulama kodunu kaldırırsan bence yorumlar artacaktır:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. doğrulama kodu mu var o.O'

      Sil
    2. Evet canım.Yorum yazdıktan sonra yayınla diyorum ama hemen yayınlamıyor kodu doğrulatıyor.

      Sil
    3. Kaldırmışsın bile :) Teşekkürler

      Sil
  3. merhaba bu fondoteni cok begeniyorum spf icermesi bence cok iyi ,nedense spf cogu kisi sevmiyor resim cektirmekten dolayi ,anladigim kadariyla hafif fondotenler seviyormussunuz bence armani lasting mükemmel fondoten

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...