Yeni Ne Var ?

21 Temmuz 2012 Cumartesi

The Balm Nude Tude Palette

Gratis indiriminden aldığım bu güzel paletten bahsedebilecek kadar kullandım sanırım :) Gerçi bu paleti hemen hemen herkes artık görmüş tanımıştır ama bi de ben yazıyım :)


Palette 12 kullanışlı renk bir de işe yaramayan bir fırça var.Fırça konusuna çok takılmıyorum en iyi markalardaki fırçalar bile pek bir işe yaramıyor high end markalar halaaaaa köpük aplikatör kullanıyorlar ne yazık ki.
Renkleri bölüm bölüm fotoğrafladım.Gün ışığında renkleri bu kez çok iyi verdi emektar kameram :)
Tabii ki ben en çok bu renkleri sevdim yine.
Koyu renkler de gayet güzeller.Siyah renk çok opak değil.Gölge yapmaya gayet uygun bu renkler.Özellikle Selfish ve Silly arasında çok güzel bir uyum var :)
Tüm renkleri fotoğrafladım.Primer yok.Farlar güzel,kolay karışıyorlar yumuşak yapıları var.Alınmaya değer bir palet.Ama bence Too Faced farlardan bir tık alttalar ama yine de iyiler tabii ki.
Beyaz rengi de fazla sırıtan bir beyaz değil kaş altına gayet yakışıyor.
En kullanışlı renkler tabii ki toprak tonları.
Koyu renklerle katlanma kırışığına güzel gölgeler verebilirsiniz.Nude Tude paletin fiyatı 60 tl ama %50 indirimi yakalarsanız 30 tl ye bu güzel paleti alabilirsiniz :)

13 yorum:

  1. Ben gttiğimde bitmişti palet ya çok şanslısın canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bu kez denk geldi :) Gittiğimde daha standa koymamışlardı bile :)

      Sil
    2. Ohh ne güzel benim gittiğimde standa yoktu kaldırmışlardı bile:( :(

      Sil
  2. Anneme aldım ben bundan çünkü BuyakaAVM de bir tester birde reyonda vardı , kendime anca olanardan stok yaptım , kıyamadım anneme :) Güle güle güzel günlerde kullan canım .. Sevgilerle ..

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan :)
    mat far sayısı az bu palette ben ışıltılı pek tercih etmiyorum aslında
    yine de dogal tonlar süper :))

    YanıtlaSil
  4. ben de bu paleti indirimden yakalayanlardanım :) çok sevdim. sen de güle güle kullan canım

    YanıtlaSil
  5. Hepimiz mutlu mutlu dibini görelim =)

    YanıtlaSil
  6. Merhaba, ben de son Gratis indirimine niyahet denk gelip aldım. Ben de sevdim ama Urban Decay Naked bence bir tık üstünde. Bana da beklerim. www.beautifulandsweets.com

    YanıtlaSil
  7. Gule gule kullan canim benim de paletteki favori renklerim senin begendiklerin sanki ayri bir isiltilari var o tonlarin :)

    YanıtlaSil
  8. çok faydalı bir yazı olmuş.görüntü çok net,eline sağlık. Bu arada ben de yeni blog actım,herkesi beklerim:) 8 mart alışverişimde ben de nude tude palet aldım.%50 indirimle 22.5 tl ye geldi.normalde 45tl.fiyatına göre çok iyiler:)

    http://nihanlamakyaj.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  9. Bu paleti nedense çok sevemedim. Biryerlerde sorun var. Makyaj yaptıktan sonra bazı renklerin kendini çok fazla göstermediğini hissettim. Herhalde bu şekilde düşünen bir tek benim. Bir de karıştırma renkleri çok az. sıcak kahvelerden biraz daha koyulabilirdi...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de öyle renkler belli belirsiz duruyor, siyah rengi zaten sorunlu doğru düzgün sürülmüyor bile, bana çok kaliteli gelmedi

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...