Yeni Ne Var ?

20 Haziran 2012 Çarşamba

Sally Hansen Diamond Strenght Instant nail hardener

Tırnaklarım kırılmaya soyulmaya çok müsait ne yazık ki ve bu tür ürünler kullanmazsam çok kötü oluyor.En son denediğim ürün de bu oldu.Gerçekten başarılı bir ürün.Bunu sürüp ojenizi sürdüğünüzde gerçekten arada baya fark oluyor.En azından benim güçsüz tırnaklarım için böyle oldu.



Ürünü iki kat uygulayıp kuruduktan sonra iki kat ojemi geçiyorum üzerine birde kurutucu cila geçiyorum yani adeta yeni bi tırnak oluşuyor.Ama o kalın tabaka gerçekten tırnağımı baya sertleştiriyor.Daha önce bunun mavi renk olanını denemiştim.O soyulmalara karşıydı ama bunu daha etkili buldum.
Nedenini bilmiyorum ama ben hangi ojenin yarısına gelsem ojede bir uhulaşma oluyor hava girdiği için mi böyle oluyor bilmiyorum.
Canımı sıkan bir durum bu.Onun dışında severek kullanıyorum yarıladım bile hatta.Beğendiğim bir ürün oldu ama tırnaklarımdaki sorunun iç sebebini bulana kadar bu ürünlerden daha çok deneyeceğim.

Sally hansen ürünlerine internet sitelerinden ve ya eczanelerden ulaşmanız mümkün.Ürün 13.3 ml

6 yorum:

  1. ben de şu sıralar kalyon kullanıyorum bakalım ne yapacak..etki etmezse bunu denicem

    YanıtlaSil
  2. bende mavala denemek istiyorum 50 tl yi bi cila için gözden çıkarabilirsem alıcam :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çokmuş amaa:)bi tahlil falan da yaptır istersen tırnaklar sağlık durumundan çok etilenirmiş

      Sil
    2. doktora gittim zaten inanılmaz saçma bi kadındı çıldırttı beni.Tırnaklarım kırılıyor neden diyorum çok oje sürdüğündendir yok çok sildiğindendir aseton yapmıştır dedi aseton kullanmıyorum kullandığım oje markalarıda öyle kötü değil diyorum elini çok suya soktuğun içindir yok sabundandır bilmem ne dedi sinirlerimi attırdı verdiğim muayane parasına acıdım.Zaten kadın inanılmaz pasaklıydı bi de dermatalog olmuş suratındaki cilt lekeleri pullanma almadığı orman kaşları felan öğk dedim ya.Aslında alerji için gitmiştim.Nars allıktan mı diye allığın ambalajını da götürdüm neydi onun markası felan dedi :D mağazalarda oluyo ya hani tester onlardan dene önce dedi -bana testerın ne olduğunu anlatıyor bide - :D

      Sil
  3. ben de denemeliyim sanırım bunu :) bir de oje kurutucusunu denemeyi düşünüyourum sally hansen ın kullandın mı canım sen

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. http://vanilyayagmuru.blogspot.com/2012/04/sally-hansen-insta-dri.html evet kullanıyorum :)

      Sil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...