Yeni Ne Var ?

19 Haziran 2012 Salı

The Balm Balm Shelter

The Balm renkli nemlendiriciyi merak ediyordum ki sonunda aldım denedim :)
Cildinizin kapatıcı ürünlere ihtiyacı yoksa fondoten yerine renkli nemlendirici ve ya bb kremler daha hafif seçenekler olacaktır.



The Balm renkli nemlendiricinin renkleri çok koyu bana en açığı bile neredeyse koyu gelecekti ki sürüldükten sonra cilde renk olarak oturan bir ürün çok şükür.
Spf 18 koruma içeriyor.Çok yoğun olmayan normal krem yapısına sahip.Benim cildim kuru olduğu için kalıcılık ve parlama adına hiç bir sorun yaşamadım.Yağlı ciltler üzerine mutlaka transparan sabitleyici bir pudra geçsinler özellikle de yazın.Zira mat bitirişli değil natural-glow,doğaldan parlağa bir bitirişi var.Yağlı ciltlerde belki biraz sorun çıkartabilir tam emin değilim ama kuru ciltler için çok iyi.
Ürün 64 ml gramaj olarak çok iyi diyebilirim.

Küçük bir ayrıntı ama bu beni çok memnun etti.Hiç açılmadığının ve hava almadığının bir garantisi.

Renk olarak biraz soluk kireçimsi bi tonda.Sürüldükten sonra cilt rengine daha iyi uyum sağlıyor.Az-orta kapatıcılığı var.Benim yanaklarımdaki ve burun kenarındaki kızarıkları rahatlıkla kapattı.
Ben 187 macle uyguluyorum daha rahat ediyorum fırça ürünü daha eşit uyguluyor diye düşünüyorum.Tabii temiz elinizle de uygulayabilirsiniz.Altına da baz geçerseniz kaymak gibi olur :)
Tenle uyumu da bu şekilde.Ürünü gratislerden bulabilirsiniz.En son %30 indirimle felan aldım sanırım ama indirim yaparken bindirim yapıp öyle düşmüşler.Şimdiki fiyatı 40 civarı sanırım.

6 yorum:

  1. bunun çok övgisini okuyorum ama sanırım güneş koruması yok değilmi? yaz için çok uygun değil bana..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Spf 18 koruması var ama yazın cilt için en az 30spf iyi diye düşünüyorum.Bunda uva uvb koruması var mı onu bilmiyorum :/ yok heralde :S

      Sil
  2. Balm Shelterı bende çok merak ediyorum. Benim de senin gibi kuru bir cildim var bu yüzden blogunu keşfettiğim için çok sevindim. Tavsiyelerini merakla bekliyor olacağım =)

    http://koyukirmizikd.blogspot.com/
    bana da beklerim =)

    YanıtlaSil
  3. Kuru cilt gerçekten sıkıntılı oluyor :/ Faydalı olabildiğime sevindim :)

    YanıtlaSil
  4. canım bende aldım yılbaşı indiriminden yararlandım ve gratisten 21.95 e aldım :)) o kadar memnun oldum ki :)) gerçekten renkli nemlendirici olarak çok hoşuma gitti..

    YanıtlaSil
  5. superdrug ın bb kremını kullanıyordum. cruelty free ve parabensız oluşu cezbetmişti.bloglarda çok okudugumdan gratıs den the balm ın bb kremını aldım.bitişi çok guzel fazlasıyla acık tenımde bıle sırıtmadı.günes korumasının olusuda önemli bir artı bence.32 lira normal satış fiyatı bence gayet bu paraya değiyor

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...