Yeni Ne Var ?

29 Mayıs 2012 Salı

INGLOT Eyeliner Gel Matte

 Kalıcı hatta müthiş kalıcı bir eyeliner mı arıyorsunuz? Yazın sıcağında akmaz,havuza girseniz akmaz hatta saunaya girin ı ıh akmaz :D Inglot'ta gel eyeliner olarak renk seçeneği bol , kalite olarak da beğeniyorum.Neden sadece mat seri yaparlar onu da anlamıyorum.Inglot'un bu ürünüyle kesik uçlu fırça kullanarak kalıcı ve simsiyah bir eyeliner çekebilirsiniz.



Ürün 5,5 gr bu fazla fazla yetecek bir ürün zira üstteki fotoğrafta gördüğünüz kadar harcamak için 3ay hemen hemen her gün kullanmışımdır.Yapısı hakkında bişey söylemem gerekirse sert ve kurumaya müsait bi yapıda.Sürerken kapağı açıksa ters çevirip işinize devam etmenizi tavsiye ederim.Eğer kurursa elinizde duraline sıvısı varsa onunla çözebilirsiniz ya da küçük bir damla gliserin de benzer işlevi görür.Kuruma hızı aynı şekilde sürerken de geçerli elinizi çabuk tutmanızı gerektiriyor.


Elimi yıkadığımda ovaladığımda geçmiyor.Temizlerken suya dayanıklı makyaj temizleyicisi kullanmanız gerekiyor yoksa gözünüzü çıkarırsınız :D Fiyatları uygun sanırım 31-33 felandı.
Inglot jel eyelinerların diğer renklerine buradan bakabilirsiniz :)

2 yorum:

  1. gözümü makyaj temizleyicimle sildim ve ben çıktığını düşünüp banyoya girmiştim banyodan çıktığımda acı gerçeği gördüm resmen esrarkeş gibi grimsi morumsu gözlerim vardı :D

    YanıtlaSil
  2. :D yapar ama yağlı ciltler için iyi yani

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...